7.427
7.427
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 09-08-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder ovenstående som en arbejdsplads for dig? Brænder du for at give vores medarbejdere Fremtidens Arbejdsplads? Og vil du efterfølgende tage dig af den i tæt dialog med forretningen? Så er det dig, vi er på udkig efter til jobbet som It-konsulent..

Om jobbet

Du skal være med til at designe Fremtidens arbejdsplads i Sydbank. Skal vi fortsat benytte stationære computere, eller skal vi over i en ren bærbar computerløsning, eller måske en blanding? Du skal hjælpe os med denne afklaring i forhold til vores medarbejderes behov. Du skal også sikre, at vi kommer i mål med løsningen efterfølgende. Du vil være ejeren af Vores Arbejdsplads og sikre, at Sydbanks medarbejdere har det rigtige setup til at løse deres daglige opgaver.

Har du kompetence på Windows 10 og Office, og tænker du, at Cloud og Office365 er dit næste store projekt? Har du erfaringer med en bærbar arbejdsplads? Kan du samtidig håndtere kvaliteten i Vores Arbejdsplads og de programmer, vi bruger i en travl og alsidig hverdag? Så er du måske vores nye kollega i IT-afdelingen i Sydbank.

Alle Sydbanks medarbejdere har en Windows arbejdsplads. Vi er i gang med et projekt, hvor vi skal etablere en helt ny platform og rulle Windows 10 ud til alle brugere. Du skal hjælpe os med dette arbejde, og efterfølgende skal du hjælpe vores brugere med at definere krav og ønsker til Vores Arbejdsplads, så den i fremtiden lever op til behovene i de forskellige afdelinger.

Du kan også regne med få andre opgaver, som matcher dine kompetencer og interesseområder, men Vores Arbejdsplads vil være dit hovedfokus.

Om afdelingen

For at sikre, at nuværende og kommende behov fra de forskellige forretningsområder samles ind, vurderes og prioriteres på en god måde, har vi oprettet afdelingen IT-forretningsarkitektur. Afdelingen er bindeleddet mellem Sydbanks forretning, It-drift og Bankdata for de brede it-løsninger. Vi er sparringspartner for både forretningen og vores samarbejdspartnere for at sikre, at forretningens ønsker og behov dækkes af de it-løsninger, vi stiller til rådighed, både på kort og langt sigt.

Kobling mellem forretning og it-understøttelse

Som vores nye it-konsulent får du dine egne ansvarsområder, hvor du i tæt samarbejde med forretningen forvalter dette område.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde bl.a.:

  • Teknisk projektledelse ved indførelse af en ny arbejdsplads i Sydbank, baseret på Windows 10 og Office / Exchange plus alle de nødvendige applikationer, som benyttes i Sydbank
  • Sikre kvalitet og test undervejs i forløbet sammen med vores Test Manager
  • Sikre implementering og uddannelse af brugere
  • Bistå forretningen med at skabe entydige rammer og krav til it-understøttelse samt formidle dette for både brugere og udviklere af konkrete it-løsninger på en forståelig måde

Kobling mellem Sydbank og samarbejdspartnere

Vi har flere interne udviklings- og driftsafdelinger i Sydbank, som vi samarbejder med i det daglige. Det er vigtigt at styre opgaver, som går på tværs, og at kvaliteten holdes i top med hensyn til forretningens behov. Du skal være skarp på overdragelser mellem interne afdelinger og eksterne leverandører med henblik på, at det aftalte leveres.

Bankdata er en meget væsentlig samarbejdspartner, hvor det er vigtigt for Sydbank at have indflydelse på de opgaver, som løses i fællesskab med de andre medlemsbanker. Dette betyder, at du skal repræsentere Sydbanks interesser og sikre, at Sydbank får værdi af de opgaver, som Bankdata løser i fællesskabet. Du er derfor et vigtigt led i at bygge bro mellem Sydbanks forretningsinteresser og fælleskabet på Bankdata indenfor dit ansvarsområde.

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring som it-superbruger, it-projektleder eller lignende
  • Har kompetencer indenfor Windows 10 / Office / Exchange og meget gerne kendskab til Cloud / Office365 løsninger
  • Evner at stille spørgsmål, som forbedrer leverancen, og kan udfordre status quo på en konstruktiv måde
  • Kan navigere i samspillet med leverandører og samarbejdspartnere, med fokus på fremdrift i opgaveløsningen
  • Motiveres af at arbejde selvstændigt, struktureret, metodisk og vedholdende

Vil du vide mere ...

er du velkommen til at kontakte afdelingschef Henrik Holm på 24 76 45 84.

Ansøgningsfrist 15. august

Ansøg online senest 15. august. Vi glæder os til at høre fra dig og behandler naturligvis din ansøgning fortroligt. Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk i Aabenraa, cirka 25 km nord for den dansk/tyske grænse. Hovedsædet rummer udover direktionen, bankens specialistfunktioner.

Der er ansat cirka 600 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2017
Udløber:
15-08-2017
Kviknummer:
LJA-48394444
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.