5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 09-06-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Har du lyst til at videreuddanne dig og prøve kræfter med nye udfordringer på et højt fagligt niveau i et spændende område af banken? Så er du måske vores nye kollega i Sydbank Direkte Investering.

Som investeringsrådgiver kommer du til at indgå i et dynamisk team med kompetente investeringsrådgivere, hvor høj aktivitet og vindermentalitet præger hverdagen.

Om Sydbank Direkte Investering

Direkte Investering er en forholdsvis nystartet afdeling (1. januar 2017), og der er fortsat store forventninger til udviklingen af afdelingen. Du bliver derfor en vigtig del af et team, der kan se en spændende udfordring i at være med på rejsen samt bidrage til den positive udvikling af afdelingen fremover.

Sydbank Direkte Investering rådgiver kunder fra hele Danmark via den digitale platform. Er du i dag rådgiver i et pengeinstitut med en stor interesse for investering og et brændende ønske om at komme til at arbejde fuld tid med investeringsrådgivning, så er her en spændende mulighed.

Hvis den rigtige kandidat melder sig på banen, kunne vi også godt se et stort potentiale i en nyuddannet cand.merc. Vi vil sørge for, at du får de faglige rådgivningsmæssige kompetencer, der kræves for at blive en dygtig investeringsrådgiver ved både ekstern og intern uddannelse.

Som investeringsrådgiver i Sydbank Direkte Investering skal du bl.a.:

  • Yde investeringsrådgivning for bankens kunder
  • Være sparringspartner for bankens privatrådgivere på investeringsområdet
  • Være med til at sikre en høj kundetilfredshed ved at bidrage med kompetent investeringsrådgivning
  • Være en udadvendt teamplayer, der godt vil bidrage til afdelingens videre positive udvikling
  • Have lyst til at udvikle dig fagligt indenfor det finansielle marked

Vi forventer, at du starter 1. august eller senest 1. september.

Vil du vide mere

om jobbet, så kontakt investeringschef Majbritt Lindblad på 74 37 42 27 eller 20 12 34 57.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 26. juni, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2017
Udløber:
26-06-2017
Kviknummer:
LJA-46827378
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-06-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-06-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.