44.634
44.634
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s

|
Fyn
|
Middelfart
|
Indrykket 06-06-2017

Jobbet:

Med reference til den interne salgskoordinator bliver du en vigtig del af et High Performance Team bestående af 4-5 dedikerede medarbejdere, som skaber det værdiskabende salg gennem professionel ordrebehandling, fagkyndig rådgivning og målrettet kundefokus.

Dine primære opgaver er salg pr. telefon, hvor du i en ofte hektisk hverdag skal håndtere mere end hundredetusinde varenumre samt et stort antal kunder, som tæller lige fra store produktionsvirksomheder og landsdækkende grossister til mindre landbrugskunder. Din evne til at være holdspiller gør, at samarbejdet i teamet konstant bliver bedre, og du har begavelsen til at forstå, hvad du skal gøre for at få resten af organisationen til at stå stærkere. Som person tænker du konstant i salgsmuligheder, og finder det naturligt at lave det gode mersalg eller hjælpe dine salgskollegaer i marken med at booke gode kundemøder til nye og eksisterende kunder.

Kvalifikationer:

Du har formentlig som barn ødelagt dit legetøj for at finde ud af, hvordan det fungerede, som ung måske repareret din egen knallert, og i dag kan du helt sikkert selv skifte en pakning. Du sidder måske allerede i dag i en back-office funktion og har lyst til at prøve kræfter med mere teknisk krævende produkter. Det kan også være, at du kommer fra en stilling i b-t-c, men har lyst til at prøve kræfter med et mere udfordrende b-t-b salg. Du har en rigtig god forretningsforståelse og motiveres af at skabe den unikke købsoplevelse, hvor kunderne kan høre dit smil og mærke dit kompetente engagement gennem røret. Det vigtigste er din personlighed du brænder for at bidrage til et miljø, hvor der er høje krav til professionelt salg og ordrehåndtering og samtidig har du et positivt og tillidsvækkende sind, som smitter af på dit team og dine omgivelser.

Du tilbydes:

Et livligt og interessant job i en vækstorienteret, international virksomhed med et rigtig solidt fundament inde for sit felt det hele samlet i helt nye moderne omgivelser centralt beliggende på Fyn. Du bliver en del af en meget kompetent organisation, hvor man passer rigtig godt på sine medarbejdere, og hvor der forventes en altid positiv indstilling og indsats fra den enkeltes side. Til gengæld får du stor indflydelse på dit teams performance og virksomhedens resultater. Du vil ligeledes i opstartsfasen gennemgå et grundigt oplæringsforløb. Kulturen i virksomheden bygger på frihed under ansvar og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles på et individuelt niveau og modsvarer de stillede krav.

Er dette en opgave for dig, mailes din ansøgning og dit detaljerede CV, mærket 04.05.11, til: stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Kontakt
Kontaktperson
Berit Lund
Tlf:
64414840
Adresse
Stensgårdvej 6
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-06-2017
Udløber:
30-06-2017
Kviknummer:
LJA-46769127
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.