4.973
4.973
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil Holding A/S

|
Fyn
|
Middelfart
|
Indrykket 07-08-2019Er du under uddannelse som bygningsingeniør eller -konstruktør og klar til praktik pr. 1. februar 2020?  Ønsker du at afprøve teori i en faglig stærk entreprenørvirksomhed? Så er du måske vores næste praktikant?

Praktikken
Som bygningsingeniør- eller bygningskonstruktørpraktikant hos Arkil Anlæg bliver du tilknyttet en landsdækkende entreprenørvirksomhed lokalt forankret i Odense, der udfører mange forskellige projekter, herunder klimatilpasningsprojekter, byggegruber, bassinledninger, tunnelering, naturgenopretning og byrumsudvikling, traditionel anlægning af veje og trafikregulering, kloakker og forsyningsledninger i Odense og på Fyn.

Særligt kan bemærkes Thomas B. Thrigesgade i Odense, hvor vi for Odense Kommune er i gang med at lave de nye byrum i området mellem Vestergade og Overgade. En opgave der strækker sig over de næste par år.

Du vil i praktikperioden blive inddraget i bl.a. følgende arbejdsområder:

  • Projektledelse
  • Personaleledelse
  • Økonomistyring
  • Dialog/kommunikation direkte med vores samarbejdspartnere
Mentor
Du bliver tilknyttet en mentor, som du kan sparre med undervejs, og som du løbende holder samtaler med, hvor I har fokus på din udvikling og dine opgaver.

Ung i Arkil
Du bliver en del af netværksgruppen "Ung i Arkil" og deltager i møder og arrangementer i løbet af din praktikperiode. Her får du mulighed for at opbygge et personligt netværk blandt unge ingeniører og konstruktører i hele Danmark og på tværs af de forskellige fagområder i Arkil koncernen.

Større indblik
I løbet af din praktikperiode får du mulighed for at besøge enten Arkil Asfalt eller Arkil Vejservice i en 2 ugers periode. Du får hermed et større indblik i, hvordan en af Danmarks største entreprenørvirksomheder arbejder på tværs af divisioner.

Hos os varer praktikopholdet 20 uger.

Dine kvalifikationer
Du læser til bygningsingeniør eller -konstruktør med speciale inden for anlægskonstruktioner og broer, og du har bestået dine eksaminer med gode resultater.

Derudover er det vigtig for os, at du:
 • har måske allerede kendskab til 3D-værktøjer hvis ikke, lærer vi dig gerne op.
 • har eventuelt kørekort til bil, men det er ikke et krav.
 • har måske en praktisk baggrund.
 • kan tage initiativ.
 • har lyst til at være med til at præge praktikforløbet.
 • kan arbejde selvstændigt med opgaver og projekter.
 • har en positiv tilgang og gå-på-mod.
 • sikrer at følge opgaver helt til dørs.
Da vi er en produktionsvirksomhed, er det også vigtigt, at du arbejder analytisk og har fokus på kvalitet, forbedringer, projektledelse, kommunikation, optimering mv.

Med en bred kontaktflade i virksomheden, er det desuden vigtigt, at du kan kommunikere på alle niveauer, og at du er flydende på dansk i skrift og tale.

Kickstart din karriere hos os
Vi søger en praktikant til Arkil Anlæg i Odense pr. 1. februar 2020 og holder samtaler løbende. Stillingen fjernes, når jobbet er besat. Så send os straks din ansøgning og CV ved at klikke på Send ansøgning.

Er du nysgerrig efter at høre mere, så kontakt afdelingschef Jannik B. Lund på tlf.: 2373 4572.

Vi opfordrer alle uanset køn og nationalitet til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-08-2019
Udløber:
04-09-2019
Kviknummer:
LJA-74713355
Jobtype:
Praktikant
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.