5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Industritekniker/smed

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam, søger vi en dygtig og engageret industritekniker/smed til mekanisk vedligehold i vores afdeling på Hydrovej 6 i Tønder. 

Vi udfører alle former for reparations- og optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret og moderne produktionsvirksomhed. Søger du luftforandring eller blot nye udfordringer så har vi et spændende job til dig!

Stillingen er i afdelingen for vedligehold, hvor der er beskæftiget 27 vedligeholdsmedarbejdere/-teknikere samt 8 lærlinge.

Som industritekniker/smed får du en central rolle i organisationen med bred faglig kontakt. Dine arbejdsopgaver vil omfatte vedligeholdelse, fejlfinding, reparation og optimering af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m.  

Arbejdstiden er primært på daghold med eftermiddagsvagt og weekendtilkald hver 6 uge. 

DINE KVALIFIKATIONER
Du har en teknisk baggrund og er fx uddannet smed, landbrugsmaskinmekaniker, klejnsmed, entreprenørmekanikker, maskinarbejder, industritekniker eller lignende.
Du har erfaring med pneumatik, hydraulik, reparation af maskiner.
Du har erfaring med it og forbyggende vedligehold.
Du er teamplayer, fleksibel og serviceminded.
Du er interesseret i videreudvikling i en international virksomhed.

ANSØGNING
Ansøgning mrk. ”Industritekniker/smed” og CV samt evt. udtalelser sendes snarest muligt og senest den 19. august 2018 til personale@hydro.com

YDERLIGERE INFORMATIONER
Yderligere information om jobbet kan fås hos Vedligeholdschef Jørgen Fallesen på tlf. 40 16 02 05. 

Læs mere på: www.hydro.com eller www.hydroextrusions.com

Hydro koncernen, der er verdens største producent af aluminiumsprofiler, er repræsenteret ved 35.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Koncernens hovedsæde er i Oslo i Norge. Hydro Precision Tubing Tønder a.s udvikler, fremstiller og sælger rør, flerkammerprofiler samt kabler som er produceret i aluminium til automobilindustrien i Europa, USA og Fjernøsten. Vi er markedsførende leverandør af præcisionstrukne rør og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet, innovation og service. I Danmark er vi repræsenteret med 4 produktionssteder i Tønder Kommune. Vores danske hovedsæde ligger i Tønder og beskæftiger ca. 470 medarbejdere. 

Kontakt
Kontaktperson
Karin Søndergaard
Tlf:
74720304
Adresse
Hydrovej 6
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Udløber:
27-07-2018
Kviknummer:
LJA-62846715
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.