5.190
5.190
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 09-02-2018

Billedresultat for hydro extrusions
 

 

Har du flair for teknik og lyst til en uddannelse i verdensklasse som industritekniker, så er Hydro Precision Tubing Tønder måske noget for dig.

Til styrkelse af vores vedligeholdsteam søger vi en dygtig og engageret industritekniker lærling med speciale i "maskin". Stillingen er placeret i vores vedligeholdsafdeling i Tønder. Hele teamet består af i alt 22 smede/elektrikere samt 6 lærlinge.

 

DIN UDDANELSE

Du vil hos os gennemgå et spændende uddannelsforløb hvor du opnår en dybdegående viden inden for fremstilling og vedligeholdelse af maskiner, maskindele og komplekse produktionsanlæg. Dette indebærer fx betjening af drejebænk og fræser. Du vil under din uddannelse også komme til at arbejde med pneumatik og hydraulik anlæg. I løbet af dine skoleophold får du ligeledes et indgående kendskab til It-værktøjer, såsom CAD-/CAM-systemer.

 

En typisk hverdag for dig vil bl.a. omfatte vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner. Som industriteknikerlærling vil du opleve en bred faglig kontakt i organisationen.

Vi giver dig ligeledes mulighed for at komme i praktik hos os inden eventuel opstart. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du har afsluttet/eller forventer at afslutte GF 2 med et godt resultat

Du har gode skolekundskaber

Du har sans for teknik og hænderne rigtig skruet på

Du er en teamplayer

Du kan lide at blive udfordret og få ansvar

Du er en målrettet, frisk og energisk person som brænder for at lære nyt!


 

KONTAKT

Yderligere information kan fås hos Vedligeholdschef Jørgen Fallesen på tlf. 40 16 02 05.

Læs mere om os på www.hydroextrusions.com

 

ANSØGNING

Ansøgning mrk. "Industritekniker lærling" samt evt. udtalelser fra skoler og fritidsjobs sendes elektronisk til personale@hydro.com senest den 1. marts 2018.


 

Hydro koncernen, der er verdens største producent af aluminiumsprofiler, er repræsenteret ved 35.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Koncernens hovedsæde er i Oslo i Norge. Hydro Precision Tubing Tønder a.s udvikler, fremstiller og sælger rør, flerkammerprofiler samt kabler som er produceret i aluminium til automobilindustrien i Europa, USA og Fjernøsten. Vi er markedsførende leverandør af præcisionstrukne rør og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet, innovation og service. I Danmark er vi repræsenteret med 4 produktionssteder i Tønder Kommune. Vores danske hovedsæde ligger i Tønder og beskæftiger ca. 500 medarbejdere.Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Fallesen
Tlf:
40160205
Adresse
Hydrovej 6
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2018
Udløber:
01-03-2018
Kviknummer:
LJA-56046315
Jobtype:
Praktikant
Trainee
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.