4.967
4.967
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 23-11-2018

Indretningsakitekt til Sydbank AabenraaVores indretningsarkitekt har valgt at gå på pension, og derfor har du nu chancen for at søge denne unikke stilling som indretningsarkitekt i Sydbank.

Som indretningsarkitekt får du indflydelse på bankens indretningsmæssige udtryk, med respekt for bankens værdier og kultur, og dermed også den atmosfære, som bankens kunder og medarbejdere oplever.

Om jobbet

Som indretningsarkitekt skal du først og fremmest være meget udadvendt og serviceminded og have lyst og evner til at samarbejde med andre faggrupper på tværs af organisationen, myndigheder, håndværkere, rådgivere og ikke mindst kompetente kolleger. Det er også vigtigt, at du er motiveret for at sætte dig ind i de daglige udfordringer, som fx at besvare opkald fra personale og håndværkere, der mangler information eller har brug for hjælp.

Autocad er dit daglige arbejdsredskab, som du skal bruger til at løse indretningsopgaver, hvor du laver layout til indretning af nye kontorlandskaber i forbindelse med større ombygninger og nybyggeri. Flytteopgaver vil trække på din ekspertise, og det er din opgave at planlægge og koordinere flytningen, men også at undersøge pladskrav og arbejdspladsindretning i henhold til funktionens behov og lovkrav.

Du får stor indflydelse på valg af inventartyper, farvesammensætning og materialer til gulve m.m. Sammen med vores indkøbsafdeling beslutter du, om det er nødvendigt at købe nyt inventar, eller om det eksisterende kan genbruges. Større bygge-, flytte- og indretningsopgaver planlægges på årlig basis. Du medvirker i budgetlægningen og prioritering af opgaverne.

Forventninger til dig

Vi forventer, du er uddannet indretningsarkitekt og kan fremvise, hvad du tidligere har beskæftiget dig med, hvilket skal leve op til vores forventninger. Det er vigtigt, at du har sans for trenden indenfor indretningsarkitektur, og at du omsætter denne til holdbare løsninger for Sydbank.

Funktionen som indretningsarkitekt indgår i et team af teknikere i Sydbanks bygningsafdeling i hovedsædet i Aabenraa. Teamet udgør også Sydbanks beredskab i forhold til alarmer, driftsforstyrrelser, brand, skader, vagt m.v. Afdelingen har ansvaret for renoverings- og byggeopgaver samt drift og vedligeholdelse i hele Sydbank-koncernen og er organisatorisk tilknyttet Økonomi-området.

Vil du vide mere ...

Vil du vide mere, kan du kontakte bygningschef Verner Nielsen på 74 37 24 30 om stillingen, dine muligheder og vores forventninger.

Ansøg senest 16. december

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 16. december. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Økonomi

består ud over bygningsafdelingen af Økonomistyring, Omkostningsadministration, Post og Indkøb samt Kantinedrift og er fysisk placeret på Sydbanks hovedkontor i Aabenraa
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Verner Nielsen
Tlf:
74372430
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-11-2018
Udløber:
16-12-2018
Kviknummer:
LJA-68155214
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab,
Service,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.