4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Helsam A/S

Helsam A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 29-11-2019

Indkøbschef

Helsam A/S er en af Danmarks bedst kendte engros- og detailvirksomheder indenfor helsekost-mærkevarer. Vi vækster og skal nu på Next Level. Vi søger derfor en kommerciel indkøbschef, gerne med erfaring inden for indkøb, salg, marketing fra detail- og engroshandlen, til at varetage det samlede indkøb for Helsam.
Du bliver en del af et spændende og udviklende miljø, hvor mærkevarer og godt købmandskab går hånd i hånd.


JOBBET

Som indkøbschef har du det overordnede ansvar for at definere og implementere indkøbsstrategien og sikre, at den understøtter Helsams overordnede strategi og mål.

Du får det kommercielle ansvar for vores nuværende 220 mærkevare-leverandører indenfor naturlig helse, kost og personlig pleje, herunder at vedligeholde, optimere og udvikle samarbejdet.
Sammen med dine medarbejdere sikrer du den daglige drift gennem opfølgning på veldefinerede KPIere.

Det bliver dit ansvar at sikre Helsam de bedst mulige samhandelsaftaler med leverandørerne og årsaftaler på markedsføringsaktiviteter, realiseret på en effektiv og proaktiv måde samtidigt med, at du bevarer det gode samarbejde med vores leverandører.

Du bliver øverste leder af vores to team i indkøb og disponering med i alt 8 engagerede og dedikerede medarbejdere.

Du bliver en del af ledergruppen med direkte reference til den administrerende direktør.


DIN PROFIL

Du har sikkert en relevant kandidat eller bacheloruddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring, du har minimum 5 års dokumenteret erfaring fra en lignende stilling, meget gerne opnået i helsekost- eller fødevarebranchen. Det er afgørende for succes i rollen, at du er kommerciel med et digitalt mindset, og at du behersker de gængse discipliner inden for forhandling og er god til at bygge relationer. Du har erfaring med at kombinere indkøb, salg og markedsføring til skabelse af resultater.
Du er strategisk tænkende, bredt fokuseret og kender nødvendigheden af kvalitet i både detaljer og de store linjer.

Som person gør du en positiv forskel, og du er resultatorienteret og analytisk. Du kender vigtigheden af præcision og deadlines.

Du er god til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt. Du taler og skriver flydende dansk, ligesom du behersker engelsk og gerne tysk på forhandlingsniveau.


VI TILBYDER

Et udfordrende job i en virksomhed, hvor høj faglighed og kundeservice er nøgleord. En uformel omgangstone i et travlt og positivt arbejdsmiljø, hvor vi vil hinanden, og hvor du har stor indflydelse på din egen og dine medarbejderes hverdag.


HVEM ER VI?

Helsam A/S er en 100% danskejet engros- og detailvirksomhed. Virksomheden er beliggende ved Sønderborg og beskæftiger 200 medarbejdere. Helsam har i dag 16 egne butikker, en franchisekæde og samarbejder med forhandlere fordelt over hele Danmark.


ER DU BLEVET NYSGERRIG?

Ring til underdirektør Susanne Schou på telefon 40588140, hvis du har yderligere spørgsmål.


ANSØGNING

Lyder dette som en spændende karrieremulighed? Vi holder samtaler løbende og vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV.

Du søger via vores hjemmeside https://www.helsam.dk/om-helsam/job-hos-helsam


Ansøgningsfrist:

29. december 2019

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
Helsam A/S
Rønsdam 1
6400 Sønderborg
Tlf:
74488140
Kontaktperson
Susanne Schou
Tlf:
40588140
Adresse
Rønsdam 1
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-11-2019
Udløber:
29-12-2019
Kviknummer:
LJA-77909135
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.