4.730
4.730
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Vejle
|
Indrykket 30-04-2019 
Vi søger for Damm Cellular Systems A/S en indkøber med et teknisk og strategisk mindset. Det er en stilling med mulighed for at kombinere din tekniske viden med dit kommercielle gen. 
 
Stillingen 
Damm Cellular Systems A/S er kendt for at være blandt verdens førende indenfor hightech produkter til professionel brug. Deres produktion beskrives bedst ved fleksibilitet, kvalitet og et højt serviceniveau, som du skal være med til at fremtidssikre med dine kompetencer. 
 
Du får det overordnede ansvar for det operationelle indkøbs- og logistikarbejde. Det bliver dig, der forespørger på varer hos leverandørerne og står for indhentning og sammenligning af tilbud. Samtidig vil du foreslå og forestå implementering af alternative komponenter til produktionen. Dette indebærer bl.a. også oprettelse og vedligeholdelse af leverandøraftaler og rykkerlister. 
 
I samarbejde med teamet vil du medvirke til at source hard-to-get EOL og OBS komponenter, hvilket fordrer både din tekniske snilde og din kommercielle forståelse. 
 
Som en naturlig del af dit job vil du indgå i et samarbejde med R&D afdelingen i udviklings- og optimeringsprojekter. Du vil opleve et team bestående af dygtige og loyale kollegaer omkring dig, som har stor andel i opnåelsen af virksomhedens resultater. 
 
Du vil referere til produktionschefen. 
 
Hvad forventer vi af dig? 
Du er uddannet elektronikingeniør eller tekniker kombineret med kommercielle kompetencer. Vi ser gerne, at du har flere års erfaring med udvikling af elektronik. Det er en stor fordel, at du har en baggrund, hvor du har arbejdet med produkter inden for HF og radioteknologi. 
 
Vi forventer derudover minimum 5 års erfaring med både operationelt og strategisk indkøb. 
 
Du formår at holde hovedet koldt og prioritere dine aktiviteter og opgaver der kører sideløbende med hinanden i en til tider hektisk dagligdag. Det falder dig naturligt at omgås og samarbejde med forskellige nationaliteter. 
 
Til dine kvalifikationer og egenskaber hører derudover: 
  • En kombination af et både teknisk og kommercielt mindset 
  • At du er superbruger i Microsoft Dynamics AX  
  • At du har gode kommunikations- og samarbejdsevner 
  • At du er forhandlingsvant på både dansk og engelsk gerne også på tysk 
  • Struktur og detaljeorientering 
  • Kvalitetsbevidsthed og vedholdenhed 
 
 
Øvrige forhold 
Damm Cellular Systems A/S er meget internationalt orienteret og det fælles sprog er derfor naturligt engelsk. 
 
Vi ser gerne, at du har bopæl indenfor rimelig køreafstand til virksomheden.  
 
Vi tilbyder et udviklende og spændende job, hvor du i høj grad kan bevise dit værd og dine evner, og hvor du får muligheder for at bidrage til videreudviklingen af organisationen.  
 
Du vil blive en del af et engageret hold og får muligheden for at være med til at præge udviklingen i en ambitiøs og moderne virksomhed, med en flad organisationsstruktur og en uformel omgangstone. 
 
Du vil møde dedikerede og hjælpsomme kollegaer og en kultur, hvor der bliver taget hånd om dig. 
 
 
DAMM Cellular Systems 
DAMM is a world-leading provider of scalable, flexible and user-friendly digital radio infrastructure systems to industrial, commercial and public safety customers. Built for the future of critical communications, the DAMM Multi-Tech Platform enables voice and data communication across technologies, including TETRA, TEDS, DMR and Analog in one single system. With over 30 years of experience in critical radio and broadband communication, we take the lead through superior engineering and a constant focus on customer needs and reduced complexity. To find out more about DAMM or any aspect of our solutions or services, visit www.dammcellular.com or follow on LinkedIn. 
 
Ansøgning  
Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 
 
Har du spørgsmål til ansøgningsprocessen, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann, JKS A/S på tlf. + 45 61630776.  
Har du faglige spørgsmål til jobindholdet, er du velkommen til at kontakte Morten Elkjær Christensen, Head of Operations, Damm Cellular Systems A/S på tlf. + 45 51561644 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-72926302
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.