5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 06-07-2018

Idérig og kreativ e-læringskoordinatorBrænder du for at arbejde med projekter og udvikle læringsmateriale primært med fokus på e-læring, og kan du se dig selv være drivkraften i et spændende job med udvikling af læringsprogrammer i en stor koncern? Så står vi klar med en nyoprettet stilling som HR-koordinator med fokus på e-læring.

 
Sæt dit aftryk

I Arkil-koncernen er vi i gang med at udrulle et ambitiøst e-læringsakademi for koncernens medarbejdere med henblik på, at en stor del af den løbende instruktion, læring og uddannelse skal foregå online via e-læring og webinarer.

Du vil få et spændende og udfordrende job, hvor der stilles krav til din kreativitet, pædagogik og kommunikationsevner. Det omfatter bl.a.:

  • Projektstyring af e-læringsprojekter
  • Udvikling af instruktionsvideoer
  • Udarbejdelse af animationsfilm
  • Billedbehandling og redigering af lyd, speak og video
  • Udarbejdelse af designoplæg til opdragsgiver og efterfølgende udarbejdelse af drejebøger
  • Udvikling og gennemførelse af webinarer
  • Øvrige HR-relaterede opgaver

Din adgangsbillet til jobbet


Du trives med at samarbejde med mange forskellige funktioner i koncernen. Du er projektorienteret, kreativ, nytænkende og har et godt overblik og ser det spændende i at styre projekter fra A-Z. Du har god viden om læring, pædagogik, formidling samt gode kommunikationsevner både mundtlig, skriftligt og visuelt. Du er udadvendt og har lyst til at stå frem i forsamlinger og fremlægge samt undervise.
 
Den rette kandidat vil eksempelvis have en baggrund som uddannet multimediedesigner eller har et par års erfaring som underviser eller udvikler af e-læringsprogrammer. 

 
Bidrag til et stærkt team

Du kan se frem til at blive en vigtig medspiller i vores engagerede HR-team, der trives med en travl hverdag, hvor vi vægter at gå glade til og fra arbejde, udvikle, nytænke og implementere nye processer. Vi har vores egen e-læringsportal, og vi bruger lige nu e-læringsprogrammet Articulate.
 
Du vil få udgangspunkt fra koncernens hovedkontor ved Haderslev og må påregne, at der kan være rejseaktivitet rundt omkring i Danmark i forbindelse med udvikling af e-læringsprojekter. Som ny medarbejder vil du få løn efter dine kvalifikationer, sundhedsforsikring, udviklingsmuligheder og god pensionsordning.

 
Næste skridt

Kan du se dig selv i stillingen, så har du allerede taget det første skridt mod at blive en del af vores team. Det næste, du skal gøre, er at sende os en ansøgning og CV, så vi kan få et første indtryk af dig. Gerne med eksempler eller henvisninger til nogle relevante e-læringsprojekter. Det gør du ved at klikke på send ansøgning.

 
Nysgerrig efter at høre mere?

Vil du gerne vide mere, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte HR-chef Helle Juhl på telefon 24 83 51 42 (der afholdes ferie i ugerne 29-31).

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-07-2018
Udløber:
03-08-2018
Kviknummer:
LJA-63093431
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Kontor og administration,
Marketing,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.