4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 25-11-2019

Hvidvaskspecialist med flair for formidling til hvidvaskfunktionen i Sydbank


Kunne du tænke dig at arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af hvidvask i en af Danmarks største banker? Brænder du for at forstå og omsætte juridiske paragraffer til let forståeligt sprog og levere god rådgivning? Så er jobbet som hvidvaskspecialist i vores hvidvaskfunktion på hovedkontoret i Aabenraa måske noget for dig?

Sydbank vægter ordentlighed og arbejder proaktivt med at leve op til alle de lovgivningsmæssige krav og retningslinjer, vi er omfattet af. Hvidvaskfunktionens fornemste opgave er at understøtte Sydbanks forskellige forretningsområder og ledelsen indenfor hvidvaskområdet. Der stilles utrolig store krav til hvidvaskområdet, og der implementeres kontinuerligt ny lovgivning og ny praksis på området. Hvidvaskfunktionens fornemste opgave at sikre, at Sydbank altid efterlever disse.

Ansvar og opgaver:

Som hvidvaskspecialist får du en varierende arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver. Nogle af dine primære opgaver bliver at:

 • Indtage en central rolle i forhold til bankens overholdelse af hvidvasklovgivningen
 • Følge udviklingen i lovgivningen og risikobilledet indenfor hvidvask
 • Fungere som vidensperson og sparringpartner for andre fag- og forretningsområder i Sydbank
 • Kontrollere og rapportere på, hvorvidt Sydbank har de rigtige procedurer mv. for at sikre overholdelse af lovgivningen
 • Deltage i udarbejdelse af undervisningsmateriale.

Vi forventer, at du:

 • har en relevant uddannelse, herunder eksempelvis cand. merc. jur., revisor, er bankuddannet eller lignende
 • har kendskab til og erfaring med hvidvasklovgivning. Det er dog ikke en betingelse
 • er dygtig til at kommunikere både på skrift og i tale
 • har en systematisk struktureret tilgang til arbejdet og er god til at bevare overblikket
 • er engageret, nysgerrig og imødekommende
 • er i stand til at arbejde både selvstændigt og i teams
 • er med til at skabe en god stemning blandt dine kolleger i et travlt, men godt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder:

Som hvidvaskspecialist bliver du en del af et kompetent team i en dynamisk bank med et højt ambitionsniveau og gode arbejdsforhold. I hverdagen har vi en uhøjtidelig samarbejdsform, hvor sparring og læring på tværs er vigtig. Vi vægter høj faglig kvalitet, samarbejde og dialog. Vi har et godt kollegialt sammenhold og vægter frihed under ansvar. Teamet har lang erfaring indenfor hvidvaskområdet, og du har derfor fra allerførste dag adgang til solid faglig sparring og gode muligheder for at udvikle dig.

Om afdelingen:

Hvidvaskfunktionen hører organisatorisk under Jura, men understøtter i det daglige arbejde hele Sydbank. Jura er et selvstændigt område med direkte reference til Sydbanks direktion. Jura er placeret i Aabenraa og beskæftiger p.t. 19 medarbejdere, hvoraf tre arbejder i hvidvaskfunktionen. Jura består udover hvidvaskfunktionen af juridisk afdeling og privat inkasso.

Vil du vide mere

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte Juridisk direktør Karin Sønderbæk på 74 37 20 70 eller den ansvarlige for hvidvaskfunktionen Lene Lorenzen på 74 37 20 87.

Ansøgningsfrist

Ansøg online snarest muligt og senest 10. december. Vi forventer at holde samtaler i uge 49 og 50, og vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4 i Aabenraa, ca. 25 km fra den dansk/tyske grænse og ca. 60 km syd for Kolding. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner. Der arbejder 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-11-2019
Udløber:
10-12-2019
Kviknummer:
LJA-77796757
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Jura og retsvæsen,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.