44.634
44.634
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
BRODAL Search & Selection

BRODAL Search & Selection

|
Indrykket 30-05-2017

Headhunter / Associeret Business Partner

BRODAL Search & Selection er et konsulenthus i vækst og søger en konsulent til vores afdeling i Kolding. Vores primære tilgang til processerne er målrettet search i markedet efter de bedste talenter – i Danmark såvel som internationalt. Derudover tilbyder vi Outplacement til funktionærer og direktører.

Vores værdigrundlag bygger på ønsket om at tilføre merværdi for klienter og kandidater i processerne. Derfor ønsker vi at tiltrække kolleger, der arbejder ud fra de samme værdier – og som ønsker at indgå i et team af entusiaster.

Læs mere på www.brodalsearch.dk.

 

Er du faglig ambitiøs og med en entusiastisk tilgang til dine opgaver. Så får du muligheden for at indgå i en konsulentvirksomhed der bygger på tværfaglig videndeling og samarbejde.

 

SOM ASSOCIERET BUSINESS PARTNER

kan du udvikle din kundeportefølje inden for rekruttering, outplacement samt ledelsesudvikling i et konsulenthus med stærke værdier. Domicil for stillingen vil som udgangspunkt være Kolding, men du får mulighed for at løse opgaver i hele landet.

Vi har en systematisk og procesorienteret tilgang til opgaverne og anvender de search værktøjer, der er nødvendige for at kandidater og klienter oplever kvalitet, kontinuitet og hastighed i processer og dialog.

Derudover vil du opleve, at vi har en teamorienteret tilgang til opgaverne, ligesom vi i teamet skaber synergi ved tæt sparring.

Vi forventer, at du har et godt netværk inden for industrien og gerne international erfaring fra en ledende stilling. Du har dermed indblik i et bredt udvalg af funktioner i industrien og kan agere sparringspartner for vores klienter, når der skal tiltrækkes nye kompetente medarbejdere – både i Danmark og internationalt.

Desuden forventer vi, at du har gode formuleringsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder en udfordrende stilling i et dynamisk miljø med gode kolleger, en høj faglighed samt store krav til kvalitet i processerne. Vores samarbejde bygger på ansvarlighed og store frihedsgrader.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt Managing Partner Bodil Brodal på telefon 30 92 71 23.

Send din ansøgning snarest muligt til brodal@brodalsearch.dk.

Din henvendelse vil blive behandlet strengt fortroligt.

Kontakt
Kontaktperson
Bodil Brodal
Tlf:
74583636
Adresse
Haderslevvej 36
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-05-2017
Udløber:
27-06-2017
Kviknummer:
LJA-46602992
Jobtype:
Deltid
Freelance
Fuldtid
Arbejdsområde:
Human Resources,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.