5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 12-02-2018

Head of Projects

HEAD OF PROJECTS - OJ Electronics søger en projektchef til udviklingsafdelingen

Du er erfaren projektleder eller projektchef, der har arbejdet med porteføljestyring af projekter og nu ønsker et ansvarsfuldt lederjob, der går på tværs af organisationen og indeholder spændende ledelsesmæssige discipliner for et erfarent Project Manager team.

Du bliver nøgleperson i komplekse udviklingsprojekter, der gennemføres med projektdeltagere i Danmark og Østeuropa og du indgår i udviklingsafdelingens lederteam sammen med de 3 andre afdelingsledere. Du leder Produktrådet, der tager stilling til hvilke projekter, der skal gennemføres i vores integrerede udviklingsproces.

Udviklingsafdelingen er en del af den innovative proces på OJ, og råder over 4 fuldtids Project Managers og 1 medarbejder, der håndterer projektlogistik. Den enkelte Project Manager arbejder typisk samtidigt med en håndfuld projekter, af varierende omfang, varighed og kompleksitet. Dit ansvar vil bl.a. være at skabe taktning i projekterne ud fra en fælles roadmap og sikre, at ressourcer og specifkationer håndteres optimalt i de forskellige projektteams, så der leveres til rette tid, kvalitet og økonomi.


Din profil

Du har en relevant uddannelse som f.eks. ingeniør, kombineret med dokumenteret praktisk projektledelseserfaring. Du trives i en organisation med hurtige beslutningsprocesser, hvor tonen er uformel men professionel. Herudover er du karakteriseret ved:

at være erfaren bruger af styringsværktøjer for projekter, gerne visuelt med baggrund i LEAN
at trives i en dynamisk projekt- og performancekultur med fokus på struktur og agil udvikling
at have et godt kendskab til driftsøkonomi
at være en god kommunikator, både på det uformelle og formelle plan
at have et godt humør og en motiverende tilgang til ledelse

Desuden forventer vi gode sprogkundskaber i dansk og engelsk mundtligt som skriftligt.


Det får du

Udover spændende faglige udfordringer vil du blive en del af en højtmotiveret udviklingsafdeling med 37 engagerede kolleger i Danmark og et tæt samarbejde med udenlandske R&D partnere. Vi stiller høje krav, men vi sørger også for, at dine kompetencer udvikles i takt med de krav, der stilles.


Ansøgning

Når du søger jobbet, så mail din ansøgning til vores rekrutteringspartner Vogelius human relations på adressen: ssv@hr-vogelius.dk

Mærk din ansøgning Head of projects. Har du spørgsmål, inden du mailer ansøgningen, så kontakt Innovation and R&D Director Tom Toft Kragh på mobil 29 79 83 38 eller Søren Vogelius på mobil 30 52 58 80.

Der gennemføres samtaler løbende og annoncering stoppes, når den rigtige kandidat er fundet.

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

 


Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
30 52 58 80
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-02-2018
Udløber:
12-03-2018
Kviknummer:
LJA-56219963
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
Kontor og administration,
Ledelse,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.