5.654
5.654
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
Meldgaard

Meldgaard

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 26-10-2018

Handelselev til Silikat og Hydraulik i Meldgaard

Er du vores kommende handelselev med speciale i salg?

Til Meldgaard A/S søger vi en Handelselev, der skal arbejde for afdelingerne Silikat og Hydraulik A/S. Vi arbejder med alt fra reservedele samt tilbehør til lastbil og entreprenørbranchen, miljørigtige mobile sandblæsemaskiner og salg af blæsemidler til stål- og skibsindustrien.

Jobbet
Du vil blive en del af to afdelinger, hvor du vil komme til at arbejde tæt sammen med kollegaer samt eksterne leverandører og eget lager.

Du vil komme til at beskæftige dig med:
Telefonisk support til vore kunder og leverandører, heriblandt ordremodtagelse og forespørgsler 
Administrativt arbejde som godkendelse af fakturaer, ordreoprettelse, arkivering og indkøb
Kontakt til leverandører, fragtfirmaer, vort lager samt assistere vore sælgere ude i marken

Du får en spændende uddannelse, hvor to dage ikke er ens. Du vil opleve personlig og faglig udvikling i et ungt dynamisk arbejdsmiljø med frihed under ansvar. Du bliver en del af vores elevforening, og kan gøre brug af vores kantine, fitness og mange andre personalegoder.

Om dig
Vi forventer, at du har en god ordenssans, menneskelig forståelse og kan have mange bolde i luften. Du har gode engelsk kundskaber i både i skrift og tale. Måske har du interesse for reservedele samt tilbehør til lastbilsbranchen.

Du har bestået HHX, HG2, HGV, HF, HTX, STX, HGS eller EUX. Du skal opfylde overgangskravene til handelsuddannelsen inden opstart. Dette kan ske via et grundforløb (HG2, HGV, HGS) fra en handelsskole, hvor der øverst på beviset står handel. Har du en studentereksamen (HF, STX,HTX,HHX), skal denne være suppleret med en EUD-student med fagretning handel (varighed 5/10 uger). Disse forløb kører på IBC. Er du over 25 år og opfylder overgangskravene via en EUD-S eller EUX, skal du have en realkompetencevurdering, som IBC kan foretage for dig.

Hos Meldgaard kan vi tilbyde en spændende og udfordrende stilling med gode løn- og ansættelsesforhold i en velkonsolideret familievirksomhed med over 45 års erfaring. Vores omgangstone er åben og uformel, og der er frihed under ansvar med korte kommandoveje. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte personalechef Bodil Søllingvraa på tlf. 74 33 72 16 eller send din ansøgning via linket senest den 18. november 2018. Forventet ansættelse snarest muligt.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Kontaktperson
Bodil Søllingvraa
Tlf:
74337216
Adresse
Askelund 10
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2018
Udløber:
18-11-2018
Kviknummer:
LJA-67088142
Jobtype:
Elev/Lærling
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-11-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.