4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 19-08-2019

Gruppeleder til AutomationsafdelingTil spændende og alsidige opgaver søges leder af automationsgruppe

 

Stillingen

Holder du af en alsidig hverdag med varierede opgaver inden for softwareudvikling i tæt samarbejde med kunderne? Og vil du gerne lede et stærkt team af kolleger i en virksomhed med stort socialt engagement og fokus på medarbejdertrivsel?

AUTOMATIC SYD A/S er en af Danmarks førende leverandører inden for udvikling af individuelle automationsløsninger til transportanlæg, maskinstyringer, datahåndterings- og procesanlæg.

Om jobbet

Vi kan tilbyde dig et spændende job i vores projekt-afdeling. Du får ansvaret for automationsgruppen - hvor de daglige projekter løses i et engageret team hvor omgangstonen er frisk og ligetil, og du i høj grad selv er med til at skabe resultaterne.

Der er tale om en stilling, hvor du har en bred kontaktflade gennem hele organisationen. Det gode købmandskab har altid høj prioritet i kombination med den rette kundeorienterede indstilling til opgaverne og lederrollen hvor dine medarbejdere motiveres på både de bløde og hårde værdier.

Om dig

Vi søger en profil med erfaring inden for PLC-/HMI-systemer med kendskab til Siemens og Rockwell PLC-/HMI-systemer. Du trives godt med at samarbejde med kollegaer om løsningen og det er naturligt for dig at være i tæt dialog med kunden. Som person er du åben og udadvendt og trives i en til tider travl hverdag. Derudover er du god til dansk i skrift og tale.

Vi forventer, at du:

- Har en relevant teknisk uddannelse.

- Har erfaring med ledelse af mindre teams og gerne kombineret med lederuddannelse/-kurser.

- Har lyst til at være en aktiv deltager i forhold til vækst og er proaktiv i forhold til nye og eksisterende kunder.

Der vil blive lagt vægt på gode og konstruktive lederegenskaber. Vi sætter desuden pris på engagement og vedholdenhed. Da AUTOMATIC SYD er en ordreproducerende virksomhed, er der fokus på projektgennemførelsen i hver enkelt sag. Personlige kompetencer som beslutsomhed, strukturel arbejdsform, fremsynethed og godt købmandskab er derfor i højsædet.Du vil i et mindre omfang skulle assistere med salgsmæssige opgaver og på sigt være opsøgende i forhold til nye kunder.

Vi kan tilbyde dig et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig udvikling og mulighed for at sætte dit præg på fremtidige arbejds- og udviklingsopgaver. Fordeling mellem lederopgaver og projektopgaver vil være ca. 50/50.

AUTOMATIC SYD har stor fokus på medarbejdertrivsel og vægter det sociale engagement højt. Vi har et fleksibelt og åbent arbejdsmiljø, en flad struktur, samt et godt samspil og sparring på tværs af organisationen. Her er en frisk og uformel omgangstone og vi afholder også en række spændende sociale arrangementer i løbet af året.

Løn forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer. Derudover tilbyder vi flekstid, pensionsordning samt sundhedsforsikring.

Arbejdssted:

Smedevænget 4

6310 Broager.

Ansøgningsfrist

16. september 2019, på mail til job@automatic-syd.dk

Husk at anføre Gruppeleder, Automation i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse snarest.

Interesseret?

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Finn C. Nissen på tlf. 40 35 85 86.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
Finn C. Nissen
Tlf:
40 35 85 86
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-08-2019
Udløber:
16-09-2019
Kviknummer:
LJA-74949263
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.