4.929
4.929
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Syddanmark

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 25-09-2019Er du i stand til at se, hvordan et geografisk perspektiv kan kombineres med regionaløkonomiske forhold som beskæftigelse, byer, landområder, socioøkonomiske, variable sundhedsdata og meget andet og hvordan en geografisk vinkel kan bidrage til at øge forståelsen af analyser, styrke grundlaget for politiske beslutninger og understøtte regionale dagsordener?

Region Syddanmark søger en analytiker, der kan kombinere praktisk kendskab til GIS med lyst og evne til at analysere samfundsøkonomiske og sundhedsmæssige forhold.

Bring dine kvalifikationer i spil og vær med til at påvirke den regionale udvikling  

Regional udvikling omhandler vidt forskellige emner som eksempelvis uddannelse, pendling, befolkningsudvikling, infrastruktur, offentlig transport, kultur samt klimamæssige og sundhedsmæssige spørgsmål. Stillingen giver derfor mulighed for at lave geografiske analyser på alt fra analyser af afstande og rejsetid til koncentrationer af sygdomsgrupper og arbejdspladser.  

Sammen med det øvrige analyseteam og de andre teams i Regional Udvikling skal du skabe let forståelige analyser og tilgængelig viden og værdi ud af de store mængder data, som er til rådighed. Bl.a. skal du i samarbejde med analytikere fra andre teams bidrage til Sundhedens Geografi, som ved hjælp af data fra bl.a.

Landspatientregisteret og Sygesikringsregisteret arbejder med geografiske analyser af eksempelvis diverse sygdomsgrupper og tilgængelighed til sundhedstilbud. 

Den kommende Regionale Udviklingsstrategi skal udarbejdes inden for rammerne af FNs verdensmål, som således skal omsættes til en lokal og regional syddansk kontekst. Gennem arbejdet får du en rolle, hvor du medvirker til at udvikle måden, vi som region bruger data til at understøtte udviklingen i regionen, så vi på alle niveauer kan bidrage til verdensmålene.  

Vi forventer, at du kan løfte de GIS opgaver og opgaver med geografiske visualiseringer som analyseteamet har. Vi forventer også, at du bidrager til at sikre en struktureret tilgang til data og en god databehandlerskik. Derudover kommer du til at samarbejde med andre afdelinger i Regional Udvikling, herunder fx i forhold til sundhedens geografi, klima, mobilitet og uddannelse.

Du har:  

 • En videregående uddannelse fx geografisk, samfundsvidenskabelig eller lignende 
 • Erfaring med brug af GIS-værktøjer, gerne QGIS  
 • Gode analytiske evner og erfaring med geografiske analyser 
 • Evner og kompetencer til at navigere i store datasæt fra forskellige datakilder, herunder en struktureret tilgang til data og god databehandlerskik
 • En løsnings- og mulighedsorienteret tilgang til arbejdsopgaver   
 • Flair for at formidle komplicerede sammenhænge enkelt 
 • Et godt socialt gen og arbejdsglæde sammen med gode kolleger 
 • Evt. erfaring med socioøkonomiske og sundhedsfaglige analyser på et eller flere områder 

 ..og desuden lyst, interesse og eventuelt erfaring med:  

 • Lokal- og regional udvikling 
 • Visualisering og formidling af analyseresultater 
 • Kendskab til relevante statistikprogrammer


Er Region Syddanmark noget for dig?  

I Regional Udvikling er der fem afdelinger; Vand og Jord, Klima og Ressourcer, Uddannelse og Mobilitet, Sundhedsinnovation og Kultur samt Sekretariat og Analyse.  

Du bliver en del af vores nydannede analyseteam i Sekretariat og Analyse. Teamet bidrager sammen med de andre afdelinger til at etablere et solidt vidensgrundlag for regionale udviklingsopgaver og regionale dagsordener, og løser analyseopgaver inden for rammerne af den Regionale Udviklingsstrategi. En af opgaverne er fx at udarbejde KONTUR, der indeholder nøgletal for hver enkelt kommune i regionen. Vi arbejder også med data fra survey fra bl.a. borgere, og vi arbejder med at udvælge og følge op på indikatorer i regi af FNs verdensmål og som led i vores kommende udviklingsstrategi.   

Vi kan tilbyde et inspirerende fagligt miljø. Vi lægger vægt på kvalitet og faglighed, gode samarbejdsevner og plads til arbejdsglæde og trivsel. Vi tror på, at vi finder de bedste løsninger i samarbejde og dialog.  

Du kan læse mere om os, og nogle af de analyser vi laver på http://detgodeliv.regionsyddanmark.dk/
  

For yderligere oplysninger om stillingen er du også velkommen til at kontakte afdelingschef Thomas Dyhr Vestergaard på 2920 1985. 

Ansøgningsfrist  

Der er ansøgningsfrist den 9. oktober 2019 og vi forventer at afholde samtaler den 21. oktober 2019.

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Regionshuset i Vejle huser Region Syddanmarks administration. Vi er ca. 700 engagerede og kompetente medarbejdere, som understøtter drift og udvikling inden for sundheds-, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling. Vores opgaver spænder vidt - lige fra planlægning, tværsektorielt samarbejde, analyser, strategier og økonomi til IT, HR, kommunikation og service. Medarbejdernes faglige udvikling er et vigtigt omdrejningspunkt i Regionshuset for konstant at kunne højne servicen til regionens borgere.

Kontakt
Kontaktperson
Jerry Fogh
Tlf:
76 63 10 00
Adresse
Damhaven 12
7100 Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-09-2019
Udløber:
09-10-2019
Kviknummer:
LJA-75918039
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Energi,
Ingeniør og naturvidenskab,
Offentlig
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-10-2019
Odense, Fyn
Frist: 
23-10-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.