5.535
5.535
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 22-09-2017

Forretningsudviklere til Sydbank Erhverv, Aabenraa

Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Har du lyst til at være med til at forretningsudvikle erhvervsområdet? Er du analytisk, nyskabende og kommunikativt stærk, hvilket du evner at omsætte til fordel for Sydbanks erhvervskunder? Så har vi måske jobbet til dig! Vi søger nemlig to forretningsudviklere, som skal styrke afdelingen Forretningsudvikling Erhverv, der har ansvaret for at udvikle, drifte og vedligeholde værktøjer, produkter og koncepter til bankens erhvervskunder i tæt samarbejde med eksterne og interne samarbejdspartere.

Du bliver en del af et ambitiøst team på syv fagligt kompetente og energiske kolleger med høje ambitioner, når det drejer sig om samarbejde, udvikling og implementering til bankens erhvervsområder.

Som forretningsudvikler i Erhverv vil du få en bred vifte af opgaver, hvor du med din analytiske og innovative tilgang skal udvikle vores produkter og koncepter, deltage i projektopgaver, som løses i dit team eller i samarbejde med andre fagområder i banken. Du får med jobbet som forretningsudvikler muligheden for at præge bankens udvikling på erhvervsområdet.

Dine opgaver bliver at:

 • Samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og andre interne fagfolk fra banken
 • Fungere som central kontakt og ansvarlig for udvalgte koncepter
 • Sikre, at Sydbanks medarbejdere til enhver tid har den nødvendige viden og de nødvendige redskaber til at yde højt kvalificeret rådgivning på erhvervsområdet
 • Sikre, at Sydbanks kunder til enhver tid oplever rådgivning på topniveau
 • Udarbejde analyser og beskrive forretningspotentialet
 • Arbejde med forvaltning og compliance af erhvervskoncepter, hvilket vil være en særlig opgave i det ene job som forretningsudvikler

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant videregående uddannelse på minimum bachelorniveau eller arbejder i en lignende stilling indenfor den finansielle sektor
 • Har flair for IT-systemer og er hurtig til at tage disse i anvendelse
 • Er kommunikerende og stærk til at opbygge professionelle relationer
 • Udviser ansvarlighed og modenhed i dit arbejde
 • Kan drive projekter, tør tage ansvar og træffe selvstændige beslutninger
 • Er ambitiøs og arbejder proaktivt
 • Er struktureret og kan bevare overblikket, også når problemstillingerne er komplekse
 • Er empatisk og opleves som en god teamplayer

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø præget af travlhed og godt humør  kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord
 • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, som er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed med ansvar samt et godt kollegaskab
 • Et grundigt tilrettelagt introduktionsforløb, der optimerer dine muligheder for at performe i jobbet

Vil du vide mere ...

Om stillingerne, dine muligheder og vores forventninger til dig, så kontakt venligst afdelingsdirektør Helle Thykjær på 51 80 79 43 eller pr. mail helle.thykjaer@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning online hurtigst muligt, dog senest den 26. oktober. Vi afholder samtaler løbende, i takt med ansøgningerne modtages. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Erhverv

Er fysisk placeret i Sydbanks hovedsæde på Peberlyk i Aabenraa og beskæftiger 55 dygtige og engagerede medarbejdere. 

Område Erhverv under ledelse af områdedirektør Morten Barsballe Nielsen omfatter afdelingerne Erhvervskunder, Cash Management, Priser og Lønsomhed, Transaction Banking & Infrastructure og Trade Finance.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-09-2017
Udløber:
26-10-2017
Kviknummer:
LJA-49534252
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-07-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.