4.967
4.967
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
LINAK A/S

LINAK A/S

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 21-11-2018

CRM KonsulentLINAK vækster, og derfor søger vi endnu en CRM konsulent der kan styrke vores tekniske kompetencer internt. Hovedopgaven vil bestå af konsulentopgaver indenfor Microsoft Dynamics 365, samt tilpasning og konfiguration af denne.

Du vil samarbejde med vores nuværende CRM konsulent, teknisk IT og forretningsansvarlige om at implementere værdiskabende og pålidelige løsninger. Derudover vil du også indgå i integrationsprojekter med relaterede applikationer, eksempelvis Business Intelligence og ERP. Dit team, BI & CRM, er placeret i LINAKs corporate IT enhed og består af 4 personer som varetager applikationsansvaret for CRM og Business Intelligence globalt.

Primære arbejdsopgaver:

  • Deltagelse I CRM relaterede projekter
  • Konfiguration af Microsoft Dynamics CRM
  • Tekniske test og udvikling af CRM løsninger til organisationen
  • CRM sparring og support (2-3. level) til organisationen
  • Bindeled til ekstern partner ved brug af service aftale


Du:

  • har en IT-relateret uddannelse på minimum bachelor niveau
  • er analytisk og struktureret. Såvel i udviklings-, test-, og dokumentationsproces er det væsentligt at der arbejdes struktureret.
  • har forretningsforståelse. Det er en forudsætning at man forstår forretningens behov for at skabe optimale løsninger. Ligeså en fordel når man skal inspirere forretning om applikationens funktioner.
  • har gode samarbejdsevner. Dagligdagen vil være en blanding af teknisk fordybelse og involvering I projekter med interessenter fra såvel IT, forretning og eksterne samarbejdspartnere.


LINAK = god arbejdsplads faglige udfordringer2


Vi er markedsledende, sætter kunden i første række og udfordrer status quo. Dette giver os mange spændende faglige udfordringer og vi overvejer altid hvordan vi kan gøre vores arbejde mere effektivt og innovativt.

Samtidig prioriterer vi en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv, hvor du er omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, og hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.  

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas F. B. Damsgaard, Senior Manager, BI & CRM, på tlf. 7315 1736.

Vi vurderer ansøgninger løbende, og stillingen lukkes, når den rette kandidat er fundet. Eventuelle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastsat af LINAK.

LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8, Guderup,
6430 Nordborg

Kontakt
Kontaktperson
Birgit Spek
Tlf:
73151363
Adresse
Smedevænget 8
6430 Nordborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-11-2018
Udløber:
19-12-2019
Kviknummer:
LJA-68079020
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
30-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-05-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-04-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.