4.731
4.731
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 30-04-2019Hos Jens Sandberg A/S er der travlt, og derfor søger vi lige nu en erfaren formand, som kan være med til at løfte opgaverne og udvikle virksomheden. Vi søger en formand til styring af bygningsservice for private, erhvervskunder samt offentlige virksomheder.  
 
Om jobbet 
Som formand kommer du til at arbejde med flere forskellige opgaver, hvor professionalisme og kvalitetssikring er yderst vigtigt i opgaveløsningen. Du vil have ansvar for ledelse af 10 medarbejdere, og du vil referere til direktør Claus Grønholdt.  
 
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at: 
 
 • Have ansvar for hele arbejdsprocessen, herunder planlægning og koordinering 
 • Styre byggesager og serviceopgaver 
 • Styre tid, økonomi og kvalitet 
 • Udarbejde tilbud og kalkulere priser 
 • Udføre specialarbejde, herunder anlæg og kloak 
 • Samarbejde med rådgiver, bygherre og underentreprenør
 
Der kan forekomme lidt weekendarbejde.  Arbejdstiden vil være 37 timer pr. uge, og mødetiden vil være kl. 06.30 på dagens lokation. 
 
Kvalifikationer 
Du har en baggrund som bygningsstruktør, gerne suppleret med en teoretisk overbygning. Det vil være en fordel, hvis du er uddannet autoriseret kloakmester, men det er ikke et krav. Dog skal du være klar til at tage uddannelsen.

Dertil forventer vi, at du har erfaring med: 
 • Jord-, kloak- og betonarbejde 
 • Priskalkulation 
 • Processtyring  
   
Det er vigtigt, at du har gennemslagskraft, har respekt for både kunder, opgaver og kollegaer, har et stort drive og er troværdig. Vi forventer, at du har erfaring med Word og Excel samt er flydende i dansk.  
 
Vi tilbyder 
Ansættelse i en virksomhed i vækst med fagligt dygtige medarbejdere og fokus på høj kvalitet. Vi har en flad struktur, hvor ligeværdighed og tværfaglig sparring er i fokus. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje. Dertil hjælper vi hinanden i det daglige arbejde.  
Du tilbydes løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, mobil og internet samt mulighed for videreudvikling gennem kurser eller efteruddannelse.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt via Søg Stillingen nedenfor.    
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.    
 
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på tlf. + 45 30 85 13 27 eller abt@jks.dk.   
Første samtale vil blive afholdt hos JKS.    
 

Om Jens Sandberg A/S 
JENS SANDBERG A/S udfører alle former for anlægs-, kloak-, beton- og murerarbejde for private, erhverv og offentlige virksomheder. Med en moderne bygge- og projektafdeling varetages en bred vifte af både fag-, hoved- og totalentrepriser. JENS SANDBERG A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere, og der samarbejdes med en række dygtige samarbejdspartnere og underentreprenører. Vi har derfor kapaciteten til at varetage alle typer byggeprojekter. 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-04-2019
Udløber:
28-05-2019
Kviknummer:
LJA-72926299
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
12-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Odense, Fyn
Frist: 
09-09-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.