4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 23-02-2018Er du god til at sætte dig op i helikopteren, og kan du styre vores mandskab på pladserne, når vi udfører anlægsarbejder i Syddanmark. Vi har travlt og mangler formænd i både Kolding, Sønderborg og Esbjerg.

Sæt dit aftryk på Danmarks infrastruktur
Du bliver tilknyttet en afdeling, som primært udfører projekter i Syddanmark. Projekterne spænder vidt, lige fra klimatilpasning, byggegruber og byrumsudvikling til traditionel anlægning af veje, kloakker og forsyningsledninger. Opgaverne bliver større og mere komplekse, hvorfor de meget ofte løses i fællesskab med vores øvrige afdelinger indenfor bl.a. fundering, beton og miljøteknik, hvilket giver dig en stor tværfaglig viden.

Bidrag til et stærkt team
Du bliver en vigtig del af et stærk og velfungerende team. Vi har en uformel kultur, hvor du er tæt på dine kollegaer og ledelsen, hvorfor der er kort fra tanke til handling og smidige beslutningsprocesser.

Du tilknyttes vores kontor i Sønderborg, Esbjerg eller Kolding, afhængig af din præference, men vil primært befinde dig ude på projekterne. I samarbejde med projektledelsen får du ansvaret for den daglige ledelse af medarbejdere og byggepladser, herunder bl.a. planlægning af de daglige arbejdsopgaver samt sikkerheds- og kvalitetsarbejde.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i jobbet. Du får gode muligheder for opkvalificering samt efteruddannelse. Du får løn efter kvalifikationer, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Din adgangsbillet til jobbet
Din baggrund er ikke afgørende, hvorfor der er flere indgangsvinkler til jobbet. Vigtigst er, at du er kvalitetsbevidst, samarbejdsorienteret, kan bevare det store overblik og er god til at lede samt motivere folkene på pladserne. Det er en fordel med kendskab til udførelse af anlægsarbejder, men ikke et krav.
 
Nysgerrig efter at høre mere?
Så er du velkommen til at kontakte Divisionsdirektør Torben S. Andersen på tlf. 74 48 80 00.
 
Dit næste skridt  
Vi mangler dig på holdet, så ansøg straks ved at klikke nedenfor på knappen "Send ansøgning".

Annoncen slettes, når jobbene er besat.

 
Arkil er en entreprenørvirksomhed med cirka 1.800 ansatte, afdelinger i alle dele af Danmark og aktiviteter i ind- og udland. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden og sikre de ansatte et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi bidrager aktivt til det samfund, vi er en del af blandt andet gennem uddannelse af elever, og skaber vækst og velfærd ved at bygge og vedligeholde broer, veje, tunneler, cykelstier og andet infrastruktur, der binder land og byer sammen. Vi holder også veje og grønne områder rene og ryddelige, renser forurenet jord og er med helt fremme i fortroppen, når nye bydele og bygninger skal bygges og fremtidssikres med forsynings- og energisystemer, der gør Danmark mere grøn og klimarobust. Selskabet er noteret på Nasdaq København og har en omsætning på cirka 3 milliarder kroner. Læs mere på arkil.dk, Facebook og LinkedIn.

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-02-2018
Udløber:
23-03-2018
Kviknummer:
LJA-56694067
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-01-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.