5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Indrykket 09-07-2018Sydbank er Danmarks 3. største erhvervsbank. Det er vi bl.a., fordi vi yder rådgivning hele vejen rundt og kan servicere alle mellemstore og større erhvervsvirksomheder. Både strategisk, taktisk og operationelt. Samtidig gør vi meget ud af at kende vores kunder og deres virksomheder rigtig godt, så vi ikke kun er en god erhvervsbank for dem, men en partner.

Vil du være en væsentlig partner for Sydbanks erhvervskunder? Og brænder du for at inspirere dine kunder med strategisk, finansiel rådgivning i topklasse? Så har vi jobbet til dig i vores Risk Management-team.

Risk Management-teamet består af 4 kompetente kolleger. Vi servicerer bankens erhvervskunder med strategisk, finansiel sparring og sætter en ære i at skabe fleksible løsninger, der tilpasser sig virksomheden og dens strategi. Vi er kendetegnet ved at give kunden den bedste oplevelse  hver gang.

Vi møder kunderne, hvor de er. Du vil blive centralt forankret på hovedkontoret i Aabenraa, men vil geografisk komme til at dække Midt- og Sydjylland. Teamet mødes ca. én gang om måneden på hovedkontoret, hvor vi holder viden ajour, inspirerer og sparrer med hinanden.

Som finansrådgiver i Risk Management skal du:

  • Rådgive bankens erhvervskunder om primært finansielle risici, herunder analysere og redegøre for komplekse finansieringsløsninger og finansielle produkter
  • Være en del af et Risk Management-team, der samarbejder tæt med bankens erhvervsområder, -direktører og -rådgivere
  • Holde dig ajour med de finansielle markeder og efterleve bankens kunde-, kredit-, og prispolitik samt øvrige relevante forretningsgange


Vi forventer, at du:

  • Enten har erfaring fra et lignende job eller har en relevant bankfaglig baggrund, som fx finans-, investerings- eller erhvervsrådgiver
  • Hurtigt kan sætte dig i kundens sted og formår at give kunden den bedste oplevelse
  • Har et højt drive, er udadvendt og serviceminded
  • Har sans for detaljer, er akkurat og kan begå dig i en travl hverdag
  • Har evnen til at arbejde både selvstændigt og i et velfungerende team
  • Er certificeret til at måtte rådgive om og sælge de relevante produkter eller være indstillet på, du skal certificeres (rød certificering)


Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Ole Søndermølle på 24 90 93 54.


Ansøgningsfrist

Ansøg online nu og senest den 10. august. Vi holder samtaler løbende og glæder os til at høre fra dig.


Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk i Aabenraa. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet bankens special- og fællesfunktioner.

Der arbejder cirka 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2018
Udløber:
10-08-2018
Kviknummer:
LJA-63186575
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-03-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-02-2019
Odense, Fyn
Frist: 
25-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-02-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
19-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.