4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 22-08-2019

Finansbachelorer til praktikSydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Finansbachelor er du klar til en udfordring?

Er du en ambitiøs finansbachelorstuderende med evnen og viljen til at skabe fremtidens gode kundeoplevelser, så søger vi lige nu praktikanter til start i august 2020. Vi kan tilbyde dig et udfordrende praktikophold med henblik på et efterfølgende traineeforløb med fokus på din personlige udvikling og med mange karrieremuligheder i en af Danmarks største banker.

Du har mulighed for at komme i praktik i vores områdehovedkontor i Aarhus, Kolding, Esbjerg, København, Herning eller Næstved. Andre lokationer kan komme på tale.

Ansvar, opgaver og profil

Som uddannet rådgiver får du ansvar for din egen kundeportefølje, som du også vil være ansvarlig for at udbygge og udvikle. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til og flair for at skabe relationer. Din rådgivning skal være præget af dygtighed og proaktivitet, og du er typen, der får energi af at skabe behovsorienterede løsninger - både selvstændigt og som teamplayer.

Praktikforløbet i Sydbank

Du arbejder med at omsætte teori til praksis og styrke dine kompetencer gennem en hverdag fyldt med spændende, personlige og faglige udfordringer, hvor rådgivning og mødet med kunden er i fokus. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor.

Forløbet er som udgangspunkt sammensat således (5 måneder):

 • 3,5 måned i Erhvervsafdeling
 • 4 uger i Privatafdeling
 • 2 uger i Private Banking herunder besøg i områdets lokale investeringscenter.

Praktikforløbet kan variere lidt - også efter dine ønsker.

Vores mål med forløbet er, at både du og vi bliver sikre på, at et traineeforløb i Sydbank efter endt studie er det helt rigtige for dig.

Din profil:

 • Du er positiv og har et smittende humør
 • Du er udadvendt, serviceminded og i stand til at opbygge stærke relationer
 • Du er skarp, proaktiv og behovsorienteret
 • Du kan lide at gå forrest og har overblik
 • Du arbejder effektivt og struktureret, og din omgangskreds vil beskrive dig som én, der er nysgerrig og villig til at gå langt for at løse en opgave.

Vi lægger vægt på, at du gennem jobs har vist engagement og nysgerrighed for at lære nyt og gerne yder en ekstra indsats.

Mød os på Karrieredagene

Vi vil rigtig gerne møde dig, så kom forbi og få mere info om Sydbank og praktikforløbet.

Du kan møde os følgende steder og dage:

 • Kolding IBA den 23. oktober
 • København - Cphbusiness den 14. november
 • Aarhus - Erhvervsakademi Aarhus den 14. november
 • Odense - Erhvervsakademiet Lillebælt (dato er ikke fastsat).

Du kan søge praktikplads over hele landet allerede nu. Vi håber, at du kan se dig selv blive udfordret i Sydbank og glæder os til at møde dig.

Traineeforløb

I Sydbank tilbyder vi et 2-årigt trainee-forløb, hvor målet er at blive erhvervsrådgiver. Har du ønske om en anden retning, er vi åbne for en dialog.

Du vil være tilknyttet et erhvervsområde i et af vores kundevendte områder og være en del af den kundefokuserede hverdag. Derudover vil du deltage i vores interne kompetenceudvikling på lige fod med dine kolleger.

Du vil i traineeforløbet få tilknyttet en mentor, der sammen med dig og din nærmeste leder skal sikre, at du får det optimale traineeforløb, herunder deltager i bankens uddannelsesforløb for trainees.

I Sydbank har du også mulighed for et traineeforløb, hvor du bliver uddannet som rådgiver for både privatkunder og erhvervskunder. Dette forløb er målrettet vores kunder i lokal erhverv og gennemføres på 1 år.

Karriereforløb efter trainee-periode

Din udvikling er vigtig for os. Vi har ud over den daglige sparring med din leder også løbende udviklingssamtaler, hvor dine ønsker til fremtiden er i fokus. Som erhvervsrådgiver forventes du at gennemføre HD i Finansiering eller Regnskab og Økonomi. Vi ser dette uddannelsesmæssige fundament som et stærkt udgangspunkt for din videre karriere i Sydbank.

Ansøgningsfrist

Vi afholder løbende samtaler. Send derfor din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. november. Fortæl os gerne, hvilket geografisk område der har din interesse. Ring til HR-konsulent Mette Iversen på 74372562, hvis du har spørgsmål til traineeforløbet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-08-2019
Udløber:
30-11-2019
Kviknummer:
LJA-75029200
Jobtype:
Praktikant
Trainee
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.