4.837
4.837
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 13-11-2017

Finans- & lønbogholder til dynamisk virksomhed

Brænder du for at være hands-on og har du erfaring med alle økonomiafdelingens opgaver? Forstår du vigtigheden af tværfagligt samarbejde, og har du en stærk holdånd?

Arbejder du struktureret og effektivt, samtidig med at du formår at se det store billede, så er det måske dig, KVM-Genvex i Haderslev står og mangler.
Stillingen
Som finans- og lønbogholder på fuld tid hos KVM-Genvex bliver du ansvarlig for en valid og kvalitetsfuld rapportering, bogføring og lønadministration.
Du refererer direkte til økonomichefen, og det forventes at du er både selvstændig og proaktiv i din opgaveløsning.
I tæt samarbejde med en kollega i indkøbs- og salgsafdelingen står I for den daglige behandling af de økonomiske opgaver - og alle hverdagens økonomiske forhold vil du alene have ansvaret for at udføre.
Din nærmeste overordnede vil ikke være til stede i virksomheden på daglig basis, og det kræves derfor, at du trives med distanceledelse og primært er selvledende.
KVM-Genvex har 22 funktionærer ansat, og du vil derfor have rig mulighed for at have kollegialt samvær i din dagligdag.
Opgaver, der hører til stillingen:
Daglig bogføring af bank, debitor og kreditor
Indkøbsfakturaer
Moms
Lønkørsel for timelønnede og funktionærer
Afstemning af E-indkomst
Interne kontroller
Rapportering
Hvem er du?
Lige som KVM-Genvex er du ansvars- og kvalitetsbevidst, respektfuld og viser engagement hver eneste arbejdsdag. Du har en relevant uddannelse som fx revisorassistent, gerne suppleret med merkonomfag, og du arbejder rutineret i flere ERP-systemer.
KVM-Genvex arbejder i C5/XAL og forskellige mindre IT-systemer rettet mod de forskellige afdelinger. Herunder anvendes Multidata til lønbehandlingsdelen.
Det er derfor en fordel, hvis du har arbejdet med mindre IT-projekter tidligere, men det er ikke et krav. Du taler, læser og skriver dansk på modersmål-niveau og behersker engelsk til dagligt brug, da koncernsproget er engelsk.
Du motiveres af en hverdag med afvekslende opgaver, hvor du kan arbejde selvstændigt, og få brugt hele dit erfaringsgrundlag.
Vi tilbyder
Et spændende miljø i en mindre international virksomhed med en flad organisationsstruktur. Vi arbejder for at have et godt arbejdsmiljø med høj faglighed og godt kollegialt sammenhold som omdrejningspunktet.
KVM-Genvex er ejet af Metro Therm, som hører under NIBE Industrier AB. Virksomheden er kendt for at levere høj kvalitet indenfor varme og ventilation til Danmark og det øvrige Europa.
Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge egen hverdag, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaringer.
Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag pr. mail til 157hen002@jks.dk.
Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309.
Om KVM-Genvex
KVM-Genvex er resultatet af en fusion mellem KVM Conheat og Genvex i 2014. I dag sælges der under navnene KVM og Genvex. Virksomheden er en del af Noreuropas førende producent af vandvarmere, fjernvarmeunits, varmepumper og pillefyr. Du kan læse
mere om virksomheden på www.kvm-genvex.dk.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-11-2017
Udløber:
15-12-2017
Kviknummer:
LJA-51202339
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-01-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-12-2018
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-12-2018
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-12-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-12-2018
Odense, Fyn
Frist: 
18-12-2018
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-12-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.