5.228
5.228
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-04-2018

Faglærte El-tavlemontører

Vi er i vækst og mangler derfor DIG til at montere el-tavler.
Hos Automatic Syd producerer vi individuelle løsninger, der udvikles fra bunden til at matche vores kunders ønsker og behov, men har også serieproduktion.

Vi vælger dig fordi du:
Du har en relevant uddannelse som automatikfagtekniker, automatikmontør, elektriker, industrielektriker, elektronikmekaniker. Du har erfaring og forståelse for læsning og montering af elektriske kredsdiagrammer - og måske kendskab til at montere hoved-/fordelings- og styretavler.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi kan tilbyde dig meget mere end et spændende og udfordrende job med gode muligheder for personlig udvikling, hvor du selv er med til at præge dine fremtidige arbejdsopgaver.

Der er nemlig stor fokus på medarbejdere, trivsel og det sociale engagement i vores virksomhed. I vores fleksible og åbne arbejdsmiljø har vi et godt samspil og sparring på tværs af medarbejdere alt sammen med en frisk og uformel omgangstone.

Vi afholder også en række spændende sociale arrangementer og ture i løbet af året.

Løn forhandler vi individuelt, så den modsvarer dine kvalifikationer og vi tilbyder flekstid, pensionsordning, sundhedsforsikring.

Arbejdssted:
Smedevænget 4, DK-6310 Broager.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er 1. juli 2018, på mail til job@automatic-syd.dk. Husk at anføre "El-tavlemontør" i emnefeltet. Samtaler afholdes løbende.

Tiltrædelse:
Snarest. Vi mangler dig!

Interesseret?
Har du spørgsmål vedr. din fremtid hos os eller vores virksomhed, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder for produktionen, Britta Knudsen på telefon 73 44 21 22.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kontakt
Kontaktperson
Britta Knudsen
Tlf:
73 44 21 22
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-04-2018
Udløber:
01-07-2018
Kviknummer:
LJA-58652116
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.