5.535
5.535
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 02-10-2017Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Brænder du for at rådgive og servicere erhvervskunder? Så er du måske vores nye erhvervstrainee i Haderslev, Fredericia eller Kolding.

Om traineeforløbet

Traineeforløbet som erhvervsrådgiver forløber over to år. Målet er, at du herefter er godt på vej til at kunne tage ansvar for din egen kundeportefølje. Efter endt traineeforløb forventer vi, at du fortsætter som erhvervsrådgiver i Sydbank. Du vil i traineeforløbet få tilknyttet en mentor, som sammen med dig og nærmeste leder skal sikre, at du får det optimale ud af forløbet.

Du vil løbende komme til at følge bankens uddannelsesforløb for erhvervsrådgivere. Vi ansætter primært finansbachelorer til job som erhvervsrådgiver, men du kan også være en dygtig privatrådgiver, som ønsker at skifte retning.

Vi forventer, at du har gennemført HD i Finansiering eller Regnskab og økonomi.

Forventninger til dig

  • Du er målrettet og resultatorienteret
  • Du har overblik og kan arbejde struktureret
  • Du er udadvendt og forandringsparat
  • Du er god til at opbygge relationer til både nye og eksisterende kunder med øje for at skabe den gode kundeoplevelse på kort og langt sigt
  • Du brænder for at deltage aktivt i opsøgende og profilerende aktiviteter

Vi tilbyder

Gode arbejdsforhold, vækstorienteret arbejdsmiljø, samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger samt faglig og personlig udvikling i en målrettet, tilgængelig og dynamisk bank, hvor kunden altid er i centrum.

Vil du vide mere ...

Om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Ebbe Riis Ebbesen på 74 37 51 10/23 67 66 24.

Ansøgningsfrist 20. oktober

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 20. oktober, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Område Kolding ...

under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding filialer i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-10-2017
Udløber:
20-10-2017
Kviknummer:
LJA-49855466
Jobtype:
Trainee
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-08-2018
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-08-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-09-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
16-07-2018
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
20-07-2018
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.