4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 03-12-2018Sydbank en bank tæt på kunderne. Vi bygger på relationerne mellem mennesker, og vi finder løsningerne der, hvor de er, hurtigt og effektivt. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Motiveres du af at levere høj kvalitet i sagsbehandlingen indenfor erhverv og understøtte erhvervsrådgivere både i kredit- og salgsprocessen og i kundekontakten? Så er du måske vores nye kollega i erhvervscenter Kolding.

Som erhvervsspecialist bliver du et vigtigt bindeled mellem vores kunder og vores dygtige rådgivere. Du skal være forretningsorienteret i din indstilling til arbejdet, og du skal sætte en ære i at gøre opgaverne færdige i højt tempo og med høj kvalitet. Du bliver en del af et hold, hvor vi arbejder for at give gode kundeoplevelser hver eneste dag. Vores kultur er uhøjtidelig, og vi giver hinanden løbende feedback, så vi hele tiden kan blive dygtigere og skabe værdi for vores kunder.

Sydbank i Kolding er hovedkontor i Område Kolding, hvor vi i samme hus har erhvervsafdeling, privatkundeafdeling, en Private Banking-afdeling og et investeringscenter. I erhvervsafdelingen er vi 14 kolleger.

Det forventer vi af dig

Du vil have gode forudsætninger for at komme med på holdet, hvis du kan svare ja til følgende:

 • Erfaring i at levere bankrådgivning/bankydelser til erhvervskunder, og din uddannelsesmæssige baggrund er sandsynligvis erhvervsrådgiver i en større bank. Det vil være en styrke, hvis du også har erfaring med kreditstyring
 • Du arbejder effektivt og struktureret med dine opgaver, har blik for detaljen og trives med deadlines. Du har en høj arbejdskapacitet og evner at bevare overblikket i pressede situationer
 • Du har altid et godt humør og lyst til at dele din arbejdsglæde med kollegerne
 • Du har stærke it-kompetencer og er hurtig til at lære at arbejde med nye it-løsninger
 • Du arbejder selvstændigt og er god til at træffe beslutninger
 • Du er god til at kommunikere, skriftligt såvel som mundtligt, og du smiler gennem telefonen

Som vores nye kollega vil dine opgaver, afhængigt af dine faglige kvalifikationer, være at:

 • Udarbejde lånetilbud og kreditindstillinger, selvstændigt eller i samarbejde med rådgiverne
 • Understøtte rådgiverne med mødeforberedelser og diverse analyser, der kræver at du er en god Excel-bruger
 • Sikre en fastholdelse af områdets høje datakvalitet og compliance
 • Kontakte kunder, efter behov, for at understøtte rådgiverne og i henhold til de samarbejdsplaner, vi laver sammen med vores kunder
 • Deltage i udvalgte kundemøder for at effektivisere den videre proces

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Ebbe Riis Ebbesen på 23 67 66 24. Alternativt på e-mail: ebbe.ebbesen@sydbank.dk

Ansøgningsfrist 15. december

Send din ansøgning online hurtigst muligt og senest den 15. december, da vi holder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Kolding ...

under ledelse af områdedirektør Dennis Vibjerg, omfatter udover områdehovedkontoret i Kolding afdelinger i Fredericia, Haderslev og Vejen.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2018
Udløber:
31-12-2018
Kviknummer:
LJA-68510120
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.