2.623
2.623
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 06-01-2019Sydbank er en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Sydbanks Område Sønderjylland udvikler sig fortsat meget positivt med en betydelig tilgang af nye erhvervskunder. Vi søger derfor en kompetent, resultatorienteret og udadvendt erhvervsrådgiver til mellemstore erhvervskunder til vores erhvervsafdeling i Sønderborg.

Sydbank i Sønderborg er en spændende og udviklende arbejdsplads med ca. 40 kompetente kolleger og sparringspartnere. Du får her et nært samarbejde med dygtige kolleger fra områdets øvrige erhvervsafdelinger, Sydbanks specialister samt husets øvrige kolleger i privatkundeafdelingen og Private Banking-afdelingen.

Ansvar og opgaver:

Du får ansvar for en spændende kundeportefølje, som forventer kompetent, proaktiv og behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, kundearrangementer etc. Du etablerer her nye kunderelationer og udvikler samarbejdet med eksisterende kunder med øje for indtjening og høj kundetilfredshed.

Vi forventer, at:

 • Du har en bankuddannelse, gerne suppleret med HD eller lignende, og du har i flere år med succes arbejdet med erhvervskunder i et lignende job
 • Du er resultatorienteret, positiv og udadvendt og i stand til at opbygge stærke relationer i målgruppen
 • Din arbejdsstil er effektiv og proaktiv, og dine kunder oplever dig som en dygtig rådgiver, der er interesseret i og vil gå langt for, at deres behov bliver imødekommet
 • Du er i stand til at opbygge stærke relationer i målgruppen og trives i en performancekultur
 • Du har erfaring med regnskab og er dygtig i kreditarbejdet med kunderne
 • Har lyst til og erfaring med opsøgende salg
 • Arbejder struktureret og har et godt overblik og tænker langsigtet
 • Du kan identificere dig med kernen i Sydbanks værdigrundlag Dygtighed og relationer skaber værdi

Vi tilbyder:

 • Gode arbejdsforhold og et arbejdsmiljø præget af positiv energi og frihed under ansvar
 • Samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger i en målrettet, tilgængelig og dynamisk bank, hvor kunden er i centrum
 • Faglig og personlig udvikling i en erhvervsafdeling, hvor du også kan udvikle kompetencer til at arbejde med meget store erhvervskunder

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Bente Holm Skylvad på 74 37 70 20 / 20 32 65 10 eller bhs@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist 21. januar

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 21. januar. Men skriv gerne straks, da vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Område Sønderjylland ...

under ledelse af områdedirektør Laurids Kudsk omfatter udover områdehovedkontoret på Storegade i Aabenraa erhvervsfilialer i Tønder og Sønderborg samt privatfilialer i Nordborg, Gråsten og Padborg.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-01-2019
Udløber:
21-01-2019
Kviknummer:
LJA-69379191
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.