4.973
4.973
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 12-08-2019Sydbank en bank tæt på kunderne. Vi bygger på relationerne mellem mennesker, og vi finder løsningerne der, hvor de er, hurtigt og effektivt. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft. Vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Lyder det som en bank, du har lyst til at være en del af? Og brænder du for at rådgive og servicere erhvervskunder? Så er du måske vores nye kollega i vores erhvervscenter i Esbjerg. Vi søger en erhvervsrådgiver, der i tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger skal være med til at fastholde den høje kundetilfredshed og yderligere styrke Sydbanks markante markedsandel i område Vestjylland.

Ansvar og opgaver:

Du får ansvar for en kundeportefølje, som forventer kompetent og proaktiv behovsorienteret rådgivning. Derudover vil en stor del af dit fokus være rettet mod opsøgende aktiviteter i relevante erhvervsnetværk, til kundearrangementer osv. Som erhvervsrådgiver i Sydbank skal du gå forrest, når der skal etableres nye kunderelationer og i forbindelse med udbygning og fastholdelse af eksisterende kunder, med øje for udvikling i indtjening og høj kundetilfredshed.

Vi forventer, at du: 

  • Har lyst til og erfaring med opsøgende salg 
  • Trives i en resultatorienteret organisation, hvor vi som team løfter i fællesskab 
  • Arbejder struktureret og har et godt overblik og tænker langsigtet 
  • Har en god faglig indsigt, evt. suppleret med relevant teoretisk uddannelse 
  • Har humoristisk sans og godt humør, og at du er udadvendt og kontaktskabende 
  • Er en teamspiller men alligevel selvstændig og initiativrig 
  • Tænker i utraditionelle baner, når det gælder om at finde løsninger, der skaber værdi for både kunderne og banken.

Der er flere indgange til jobbet som erhvervsrådgiver i Esbjerg. Du har med succes arbejdet med erhvervskunder i et lignede job med opsøgende aktiviteter. Alternativt har du arbejdet med mindre erhvervskunder, eller har en økonomisk baggrund med erfaring indenfor rådgivning, og har nu lyst til og mod på at tage næste skridt i din karriere.

Vi tilbyder: 

  • Gode arbejdsforhold i en ambitiøs, tilgængelig og dynamisk bank, hvor kunden er i centrum 
  • Et spændende og udfordrende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et ambitiøst miljø præget af travlhed og godt humør kvalitet, samarbejde og dialog er nøgleord 
  • En åben og inspirerende samarbejdsform og et arbejdsmiljø, som er karakteriseret ved gensidig tillid og frihed med ansvar samt et godt kollegaskab.

Vil du vide mere ...

om stillingen, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervschef Cim Grene på 74 37 65 50 eller 24 78 86 36

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest 30. august 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi glæder os til at høre fra dig.

Område Vestjylland ...

under ledelse af områdedirektør Frank Bondorph omfatter udover områdehovedkontoret i Esbjerg filialer i Bramming, Gjesing, Grindsted, Ribe, Skjern, Ølgod samt Varde, hvor der både er en privat- og en erhvervsafdeling.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2019
Udløber:
30-08-2019
Kviknummer:
LJA-74767754
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.