5.228
5.228
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 23-03-2018Sydbank er sat i verden for at være en bank tæt på kunderne. Vi finder løsningerne, der hvor de er, hurtigt og effektivt. Vi bygger på relationerne mellem mennesker. Og vi har fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab. Gammeldags nærvær, ny teknologi vi bruger det, der virker. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med professionel rådgivning. Med de bedste samarbejdspartnere i ryggen skaber vi konkurrencekraft.

Brænder du for at levere de bedste kundeoplevelser, og vil du understøtte Sydbanks Key Account Managers, der betjener Sydbanks største erhvervskunder? Sætter du en ære i at løse administrative opgaver med høj kvalitet og til aftalt tid? Og trives du i en travl hverdag med skiftende opgaver og mange kontakter? Så er du måske vores nye erhvervsmedarbejder i Sydbanks Corporate Banking and Finance, der er hjemmehørende i Aabenraa.

Du kan blive en del af et team med højt til loftet, masser af energi og arbejdsglæde. Sparring, vidensdeling og humor er en naturlig del af vores hverdag. Via god rådgivning, tæt samarbejde med dygtige og ambitiøse kolleger samt stærke langvarige relationer til vores kunder ønsker vi at fastholde vores høje kundetilfredshed og yderligere styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank.

Som erhvervsmedarbejder vil dine opgaver bl.a. være følgende:

 • Samarbejde med erhvervsspecialister og rådgivere på en god og konstruktiv måde, så kunderne oplever banken som værdiskabende for deres forretning
 • Gennemføre en korrekt, effektiv og smidig håndtering af kundebehandlingen i tæt samarbejde med bankens interne servicefunktioner
 • Være i løbende dialog med dine kontaktpersoner hos kunden
 • Udføre interne kontrolfunktioner samt øvrige administrative opgaver
 • Være med til at sikre områdets datakvalitet


Vi forventer, at du:

 • Har en god faglig indsigt på erhvervsområdet og holder din faglige viden ajour, bl.a. i forhold til bankens forretningsgange og en optimal anvendelse af bankens systemer
 • Lægger vægt på kvalitet og arbejder struktureret, detaljeorienteret og trives med deadlines
 • Evner at bevare overblikket i pressede situationer
 • Har et positivt menneskesyn og lyst til at give kolleger og kunder gode løsninger og oplevelser
 • Er en holdspiller og er helhedsorienteret
 • Er initiativrig og forandringsvillig
 • Er god til at lytte og kommunikere
 • Et spændende job i et erhvervsmiljø med et højt ambitionsniveau
 • En åben og inspirerende arbejdsform, der er karakteriseret ved frihed under ansvar
 • Et godt arbejdsmiljø i et team af engagerede og motiverede kolleger

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte erhvervsdirektør Claus Brandt på 74 37 22 60 / 21 70 34 43 eller e-mail: claus.brandt@sydbank.dk.

Ansøgningsfrist

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 16. april. Vi behandler ansøgningerne løbende og vi glæder os til at høre fra dig.

Om Corporate Banking and Finance

I Corporate Banking and Finance repræsenterer vi samlet en række specialkompetencer herunder Merchant Bank, Sydbank Leasing, Private Banking Elite og Storkunder. Storkunder betjener Sydbanks største erhvervskunder, herunder børsnoterede selskaber samt alle bankens relationer og forretninger med kapitalfonde i Danmark og udlandet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-03-2018
Udløber:
16-04-2018
Kviknummer:
LJA-58165603
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
12-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
14-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
31-03-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
08-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.