7.282
7.282
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Haderslev
|
Indrykket 21-09-2018

Entrepriselederassistent til Vejserviceafdeling i Vojens

Vil du have et selvstændigt og udfordrende job i en vækstende entreprenørvirksomhed? Arkils Vejserviceafdeling i Hammelev søger en entrepriselederassistent, som skal hjælpe entrepriselederne i afdelingen. 
 

En afvekslende hverdag
Du kan se frem til at blive en vigtig person i afdelingen, da vi har travlt og har brug for dig i nøglerollen som det administrative, tekniske og driftsmæssige omdrejningspunkt gennem tæt samarbejde med vores entrepriseledere og formænd.
 
Dine primære opgaver bliver at:  
 
 Hjælpe med oprettelse og uddeling af jobs samt håndtere opgaver i Vejdirektoratets system, Jobmanager.
 Sagsbehandle, rapportere, oprette opgaver og afregne. 
 Lave kvalitetssikring og opfølgning.
 Deltage i den daglige planlægning og lejlighedsvist afløse for entrepriselederne.
 

Flere indgangsvinkler til jobbet


Du har eksempelvis en baggrund som teknisk assistent og har gerne arbejdet i en virksomhed inden for anlægsarbejde, grøn drift, vejdrift eller andre relevante driftsopgaver. Derudover er du rutineret i at benytte en PC i dit daglige arbejde, da stillingen primært er en administrativ funktion.
 
At yde god og professionel service vægter vi højt, derfor skal du være samarbejdsorienteret og servicemindet med godt humør, således at vores kunder oplever professionel service gennem en god dialog. Vi har god efterspørgsel på vores service, og du vil få mange forskelligartede opgaver, derfor skal du have gå-på-mod, være omstillingsparat og en dygtig planlægger med godt overblik.
 

Sæt dit aftryk på Danmarks veje


Vi servicerer en lang række statslige og kommunale vejstrækninger i hele landet ved bl.a. at holde grønne områder rene og ryddelige samt vedligeholde veje m.v. Affaldsindsamling, snerydning og saltning, græsklipning, renholdelse af toiletter, udskiftning af kantpæle samt opsætning af skilte langs veje er blandt vores mangfoldige arbejdsopgaver, som vi blandt andet udfører for Vejdirektoratet og mange kommuner.


Bidrag til et stærkt team

Din daglige gang bliver i vores vejserviceafdeling i Hammelev, tæt på afkørsel 68. Vi har højt til loftet i afdelingen og en flad organisationsstruktur, hvilket medfører, at der er kort fra tanke til handling, og vi sparrer flittigt med hinanden i dagligdagen. Som ny medarbejder får du god introduktion til firmaets systemer m.v., løn fastsat efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og god pensionsordning. Du ansættes som månedslønnet funktionær med løn efter kvalifikationer.

 
Dit næste skridt

Send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på knappen "Send ansøgning", da vi gerne vil have dig med på holdet hurtigst muligt. Ansøgninger vurderes løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Jess Bach på tlf. 20 40 30 27.
 
Vi glæder os til at høre fra dig.        

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-09-2018
Udløber:
19-10-2018
Kviknummer:
LJA-65762396
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-07-2019
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-07-2019
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
17-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.