5.228
5.228
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Arkil Holding A/S

Arkil Holding A/S

|
Østjylland
|
Horsens
|
Indrykket 28-03-2018

Kan du lide at arbejde med betonkonstruktioner og brobygning så læs videre. Vi vækster forsat og mangler en entrepriseleder/projektleder på holdet hos Arkil Bro & Beton. Du får rig mulighed for indflydelse og kan i høj grad sætte dit aftryk og forme stillingen.

Sæt dit tydelige aftryk
Med reference til produktionschefen får du en vigtig rolle i teamet, hvor du arbejder med opførelse og renovering af betonkonstruktion med vægt på brokonstruktioner. Vi udfører opgaver både hoved- og totalentreprise og er bl.a. i gang med opførelsen af Alfred Nobels Bro i København. Afhængig af den specifikke entreprise, består dit arbejde i projektering i samarbejde med rådgivende ingeniører, etablering af underentreprenør-/leverandøraftaler og efterfølgende styring af underentrepriser.
 
Derudover består jobbet af kalkulation, projektstyring, ansvar for projektøkonomi og ledelse af projekttilknyttede ressourcer, og du bliver den ansvarlige kontaktperson for vores kunder. Du bliver ansvarlig for gennemførelse af hoved- og totalentrepriseprojekter, og for projekternes gennemførelse til tiden i den kvalitet, som bygherren ønsker.
 
Bidrag til et stærkt team og få en bred kontaktflade
Hos os vil du opleve en flad organisationsstruktur med kort vej til nærmeste leder, og hvor frihed under ansvar med mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag er en af grundstenene. Du bliver en del af en professionel organisation, hvor platforme og støttefunktioner er til rådighed for at sikre dig en effektiv arbejdsdag med fokus på projektledelsen.
 
Du får dedikerede kollegaer, og vidensdeling samt sparring, også på tværs af afdelingerne (Fundering, Anlæg, Miljøteknik m.fl.), er en integreret del af hverdagen. Dit udgangspunkt bliver fra vores kontor på Mossvej i Horsens, men projekterne befinder sig i hele landet. Som ny medarbejder får du god introduktion, så du kommer godt fra start i jobbet, løn fastsat efter dine kvalifikationer samt sundhedsforsikring og god pensionsordning.
 
Din adgangsbillet til jobbet
Du kan gå forrest i forbindelse med projektets gennemførelse og agerer professionelt overfor alle involverede parter. Du har erfaring med gennemførelse af total- og/eller hovedentrepriser med insitu betonproduktion på projekt-/entrepriselederniveau. Erfaring indenfor bro-området vil være en fordel, men er ikke et krav. Du skal kunne dansk samt engelsk - tysk vil være en fordel, men ikke en nødvendighed. Du har godt IT-kendskab, særligt Excel og Project. Du er uddannet bygningsingeniør, -konstruktør eller tilsvarende.

Nysgerrig efter at høre mere?
Vil du gerne vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Martin Andersen på tlf. 30 68 95 45.

Dit næste skridt
Send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Ansøgninger vurderes løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.
 

Arkil er en entreprenørvirksomhed med cirka 2.000 ansatte, afdelinger i alle dele af Danmark og aktiviteter i ind- og udland. Vi arbejder målrettet på at levere kvalitet til tiden og sikre de ansatte et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vi bidrager aktivt til det samfund, vi er en del af blandt andet gennem uddannelse af elever, og skaber vækst og velfærd ved at bygge og vedligeholde broer, veje, tunneler, cykelstier og andet infrastruktur, der binder land og byer sammen. Vi holder også veje og grønne områder rene og ryddelige, renser forurenet jord og er med helt fremme i fortroppen, når nye bydele og bygninger skal bygges og fremtidssikres med forsynings- og energisystemer, der gør Danmark mere grøn og klimarobust. Selskabet er noteret på Nasdaq København og har en omsætning på cirka 3 milliarder kroner.        

Kontakt
Kontaktperson
Jørgen Slothuus Rikke Mechlenborg Feddersen Nørulf
Tlf:
23 74 33 12 / 40 40
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-03-2018
Udløber:
25-04-2018
Kviknummer:
LJA-58358467
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-04-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.