4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Indrykket 28-08-2018

ENTREPRISELEDER / MONTAGELEDERSpæncom er i en rivende udvikling og søger derfor 3 nye medarbejdere til Jylland, Fyn og Sjælland, som er stærke teamplayere med ambitioner om at deltage i udviklingen af Spæncom. Er du i starten af din karriere, eller er du i besiddelse af årelang erfaring, så tilbyder vi et spændende og attraktivt job i et professionelt firma i toppen af byggebranchen.


JOBBESKRIVELSE 
Som entrepriseleder/montageleder har du et selvstændigt overordnet ansvar for at planlægge, gennemføre og aflevere montageprojekterne så optimalt som muligt i forhold til kundernes forventninger og de økonomiske rammer. Du er ansvarlig for, at alle opgaver planlægges og udføres sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt og effektivt fra start til slut. 
 

Du sikrer at: 
  • Procedurer overholdes 
  • Kvaliteten er i top 
  • Planlægning og økonomi overholdes i samarbejdet med interne og eksterne leverandører. 
Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom og montageafdelingen får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold fra montagen ligesom fra kollegaer på tværs af øvrige afdelinger i Spæncoms (og i Consolis) organisation. 
 
FAGLIG PROFIL 
Du har stor lyst til at dele din viden om byggeri, herunder meget gerne elementmontage, samt overordnet styring af større og komplekse processer. 
Du synes, at planlægning er en vigtig forudsætning for god gennemførelse af projekter, og du drives af at have succes. 
Du har ideelt set dokumenteret projekt-/entrepriseledererfaring og gerne inden for egenproduktion af beton-/montagearbejder. 
 
Dine stærke sider er:  
  • AB 92
  • Sikkerhed, planlægning og kvalitet 
  • Habil IT bruger med erfaring inden for projektstyringsværktøjer og gerne BIM     
PERSONLIG PROFIL 
Som person er du innovativ, samarbejdsorienteret, fuld af gåpåmod og oftest med et smil på læben. 
 
Du er troværdig, fleksibel og du motiveres af friheden til at planlægge din arbejdsdag. Inklusion, samarbejde, gensidig information og samspil er en del af dine værdier. Du er energisk, dynamisk og arbejder struktureret og passioneret.
 
Du ønsker at præge dagligdagen og har et stort ejerskab til det, du laver. Du har let ved at skabe dig overblik selv i komplekse opgaver og problemstillinger. Du har en målrettet og præcis kommunikationsform i både skrift og tale. Du er bevidst om værdien i et konstruktivt samspil med den øvrige organisation.  
 
VI TILBYDER 
En spændende og varierende stilling i en virksomhed, der er parat til at ville gøre en positiv forskel, i et dynamisk og uformelt miljø med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar. v
 
Der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Obligatorisk pensionsordning og helbredssikring samt konkurrencedygtig løn, der modsvarer dine kvalifikationer. Du vil have mulighed for at udvikle dig såvel fagligt som personligt - og det samlede Consolis i Europa vil være de potentielle rammer for, hvor dit potentiale kan realiseres. 
 
ANSØGNING
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for SPÆNCOM.
 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingschef hos JKS CAREER Søren Seltoft på 3085 1290.  
 
Venligst send din ansøgning, CV og evt. anbefalinger via Søg stillingen. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende dog senest d. 10/8-2018. Da vi er i en ferieperiode vil der ikke være aktivitet på stillingen i uge 29, 30 og 31.  
 
OM SPÆNCOM 
Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelement løsninger til alle former for byggerier. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner, tanke og lignende. Totalt beskæftiger Spæncom ca. 500 medarbejdere i Danmark fordelt i Aalborg, Kolding, Hedehusene og Vemmelev. 
 
Vi rummer alle discipliner fra kalkulation, salg, kontraktindgåelse, design, produktion og montage. I Spæncom er der stor fokus på tidlig involvering som et skridt mod endnu bedre at kunne forstå og bygge kundens ønsker. 3D og BIM er værktøjer der stadig integreres mere i vores processer og vores ambitioner er store. 
 
Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder inden for byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet. www.spencom.dk 

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-08-2018
Udløber:
25-09-2018
Kviknummer:
LJA-64943192
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-10-2019
Odense¤Sønderborg, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
11-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-10-2019
Aabenraa¤Nyborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
07-10-2019
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
03-10-2019
Sønderborg¤Haderslev¤Odense¤Svendborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Sønderborg¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Sønderborg¤Odense¤Svendborg, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
30-09-2019
Horsens¤Tønder¤Sønderborg, Østjylland¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.