7.163
7.163
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Kolding
|
Indrykket 15-09-2018

Engelsk- & finsktalende intern sælger til international virksomhed

Har du et stort gåpåmod, et uovertruffent servicegen og brænder du for at levere unikke løsninger hver gang? Du formår at sætte kunden i højsædet, er selvkørende og en troværdig købmand. Kan du nikke genkendende til dette, så er det måske lige dig, vi søger til vores succesfulde kunde Sax Lift A/S i Vejen.

 

Stillingen 
Sax Lift A/S ønsker at styrke deres salgsafdeling med en selvstændig intern sælger, der forstår at opbygge stærke kunderelationer på distancen. Du trives med dynamikken i en mindre virksomhed og påtager dig gerne andre administrative opgaver, der gør hverdagen lettere for kollegaer.
 
Som intern sælger kommer du til at indgå i et mindre og engageret team med et tæt samarbejde på tværs af arbejdsområder. Du refererer til direktøren og får i det daglige sparring på praktiske elementer fra kollegaer. Du vil således både eksternt og internt få en stor berøringsflade - og være et vigtigt bindeled i virksomheden.
Da dit primære ansvar vil være at supportere og vejlede kunder i England og Finland er det vigtigt, at du kan kommunikere præcist og korrekt, både i skrift og tale, på engelsk og finsk.
 
Det er en fordel, hvis du taler dansk, og har du et tredjesprog, fx svensk eller russisk, er det yderligere en fordel.  
 
Opgaver, der bl.a. hører til stillingen:  
    Salg og rådgivning via telefon og mail 
    Oversættelse af tekster og manualer 
    Opfølgning på tilbud 
    Bestilling og koordinering af fragt 
    Back up på virksomhedens hovedtelefon 
    Diverse adm. Opgaver 
 

Hvem er du?  
Du har erfaring fra lignende stilling og har finsk eller engelsk som modersmål. Vi vægter den rette indstilling til jobbet højere end en specifik uddannelse. Du har naturligt flair for kundeservice, en god teknisk forståelse og forstår vigtigheden af forretningsmæssig hæderlighed, som er en af Sax Lift A/S værdier. Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt - og kan identificere dig med en hverdag, der er præget af åbenhed, gensidig respekt og fokus på resultatskabelse. Hos dig kommer dette til udtryk ved, at du er pålidelig, detaljeorienteret og god til at kommunikere med mennesker uanset deres titel og baggrund.  
 
Vi tilbyder 
Job i en flad og effektiv organisation i vækst, hvor samarbejde, hurtighed og enkelthed ligger i DNAet. Atmosfæren er uformel, og vi lægger vægt på en bred involvering af medarbejdere. Den enkeltes engagement bidrager til et godt kollegialt sammenhold, hvor vi har et fælles ansvar for, at hverdagen fungerer i alle afdelinger. Således er der en god dialog i forholdet mellem direktion, administration og produktion. Vi har forskellige samlingspunkter i løbet af ugen, bl.a. fælles frokost og rundstykker om fredagen. Vi tilbyder mulighed for en stabil hverdag på vores kontor i Vejen, frihed under ansvar og en lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaringer. Derudover er der både pensionsordning og firmabetalt sundhedsforsikring.  
 
Ansøgning 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via søg stillingen.  
Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Trebbien på telefon + 45 3085 1327.  
 
Om Sax Lift A/S 
Sax Lift A/S er en af de førende udbydere af løfteborde og løftebordsvogne i Nordeuropa. Selskabet har gennem en årrække oplevet markant vækst og forventer at kunne fortsætte denne udvikling i årene fremover. Eksportandelen er ca. 80 % og stigende. Virksomheden har en klar strategi og en god økonomi. Kunderne vælger Sax Lift A/S som samarbejdspartnere på grund af stor faglig ekspertise og høj service samt vores evne til at levere lynhurtigt i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har altid mere end 1.000 løfteborde på lager til omgående levering.  
 
Du kan læse mere om virksomheden på: https://www.saxlift.com/dk

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2018
Udløber:
13-10-2018
Kviknummer:
LJA-65546863
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Odense, Fyn
Frist: 
11-07-2019
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-07-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-07-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-07-2019
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-07-2019
Fyn
Frist: 
26-06-2019
Fyn
Frist: 
26-06-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.