2.541
2.541
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 01-04-2019Brænder du for embedded SW udvikling? Har du et agilt mindset? Så læs videre!

OJ Electronics er en succesfuld producent af elektroniske produkter inden for styring af ventilation og gulvvarme. Vi leder efter en embedded softwareudvikler til vores team, der arbejder med ventilationssystemer.

 

Hvad vi tilbyder dig

Du vil blive involveret i at udvikle næste generation af produkter og systemer i et firma med højt innovationsfokus. Du får et stort ansvar for vores produkter og kolleger, der er meget dygtige og hjælpsomme. Vores ledere lytter og tager kompetenceudvikling alvorligt. Du vil opleve, at det daglige arbejde kan være meget varieret og involverer interaktion med mange andre afdelinger. Vi laver produkter og løsninger vi er stolte af, og vi har høje ambitioner i forhold til udvikling af software.

 

Dine kompetencer

Du har en baggrund som software- eller elektronikingeniør eller lign. Du har forståelse for embedded systemer og erfaring med C og C ++, ideelt også med embedded Linux. Du har også kendskab til brug af Git og Git Flow sammen med CI og CD-værktøjer, er god til unit test og automatiserede tests. Det er kun en fordel, hvis du har erfaring med scrum teams. Gode engelskfærdigheder både skriftligt og mundtligt er nødvendigt.


Typiske opgaver

Dine typiske opgaver består af konvertering af projektkrav og ideer til design og kode for nye og eksisterende produkter. Du skal dokumentere produktets krav til softwaren samt udvikle og vedligeholde arkitektur og design. Du skal også sørge for, at udviklingsprojekter gennemføres inden for den etablerede ramme (tid, kvalitet og økonomi) og bidrage til løbende forbedring og optimering af softwareudviklingsprocessen.

 

Produkterne

Avancerede ventilationscontrollere med sensorer, embedded Linux, TCP / IP, Modbus og Bluetooth LE interface. https://www.ojelectronics.com/business-areas/hvac-controls-power

Smarte termostater til elektrisk gulvvarme med cloud services, integration med home automation systemer, stemme styring med Amazon Alexa og Google home. https://www.ojelectronics.com/business-areas/electric-floor-heating

 

Kontakt Finn Kähler (Development Manager) +45 20 55 20 57 eller fik@oj.dk for yderligere information.

Ansøgning og CV sendes til hr@oj.dk

Vi evaluerer løbende ansøgninger og gennemfører interviews i overensstemmelse hermed. Stillingen er åben indtil den rigtige kandidat er fundet.

 

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Finn Kähler
Tlf:
73 12 13 14
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-04-2019
Udløber:
29-04-2019
Kviknummer:
LJA-72089336
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Forskning og udvikling,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.