4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 12-09-2018

Embedded Softwareudviklere

EMBEDDED SOFTWAREUDVIKLER TIL DYNAMISK OG AMBITIØS ELEKTRONIKVIRKSOMHED I VÆKST.

Vil du være med til at præge softwareudviklingen i en spændende virksomhed? Brænder du for at være en del af en succes? Er kvalitet til tiden et af dine mantraer? Så læs endelig videre!

OJ Electronics er i en rivende udvikling og søger derfor en embedded softwareudvikler til at indgå i et team af engagerede medarbejdere, som sætter en ære i at nå de aftalte mål, og hvor kvalitet er i konstant fokus.

 

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde med at konvertere projektkrav og ideoplæg til design og kode for nye og eksisterende produkter indenfor styringer til gulvvarme og ventilation, hvor du skal opbygge, vedligeholde og dokumentere produkternes software krav, arkitektur og design.

Herudover skal du sikre at udviklingsprojekter gennemføres indenfor de fastlagte rammer (tid, kvalitet og økonomi) og bidrage til løbende forbedring og optimering af softwareudviklingsprocessen.

 

Dine kompetencer

Du har et stort personligt drive og tænker og agerer pro-aktivt. Du evner at se helheden, koordinere opgaver, men også at dykke ned i enkeltdele. Vi forestiller os, at du har arbejdet med embedded software udvikling i minimum 3-4 år, og har du erfaring med motorstyring, ventilation eller gulvvarme er det absolut et plus.

Herudover kan du leve op til følgende:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx ingeniør, tekniker eller lignende og behersker C / C++

  • Erfaring med embedded linux og/eller andre RTOS

  • Viden om WiFi, og kendskab til protokol stacks (TCP/IP, TLS, Modbus,Bluetooth LE, BACnet)

  • Erfaring med udvikling af software til grafiske brugerflader (displays) på embedded systemer

  • Behersker som minimum dansk og engelsk i skrift og tale

Du trives med at arbejde selvstændigt samtidig med, at der også skal løftes opgaver i teams. Du er en stærk kommunikator, og du er god til at strukturere og dokumentere dine opgaver.

 

Det får du

Du bliver en del af en afdeling med en uformel tone, hvor der er et godt kollegialt fællesskab samtidig med at der er stor frihed og fleksibilitet. I afdelingen arbejder vi i agile teams (scrum) og bruger CI/CD værktøjer samt versionsstyringsværktøjer (SVN/GIT).

 

Sådan søger du

Yderligere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Development Manager, Finn Kähler på telefon 2055 2057 eller fik@oj.dk. Ansøgning med CV sendes til hr@oj.dk. Vi vurderer løbende på indkomne ansøgninger og afholder løbende samtaler.

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.

Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-09-2018
Udløber:
10-10-2018
Kviknummer:
LJA-65441117
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Forskning og udvikling,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Kontor og administration,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.