4.935
4.935
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sønderjyllands Revision

Sønderjyllands Revision

|
Indrykket 03-01-2018

Elever søges til Sønderjyllands Revision

  Honda CBR 650 blinklys billede 0                

Er du en ægte talmagiker ???

Medarbejderne er firmaets vigtigst ressource. Som ansat hos Sønderjyllands Revision, får du en attraktiv og spændende dagligdag med masser af udviklingsmuligheder.

Vores engagerede og professionelle medarbejder glæder sig til at byde dig velkommen som elev i Aabenraa, Padborg og Sønderborg.


Vil du skabe dig en rigtig god fremtid ???

Ønsker du at være virksomhedens mest respekterede rådgiver, der fungerer som ledelsens sparringspartner om alle aspekter indenfor økonomi, strategi/ledelse, skat samt regnskabsmæssige forhold ???

Det bliver du med en trainee-uddannelse hos Sønderjyllands Revision.

I det globale samfund er jobbet som revisor alt andet end kedeligt og det er uigenkaldeligt bevist, at medarbejdere med revisionsmæssig baggrund er sikret en god karriere og en god fremtid !!!


Om trainee-uddannelsen

Du tiltræder 1. september 2018 og et 2 års forløb er klarlagt til dig. Du bliver oplært af erfarne medarbejdere og indgår i et team af kollegaer .Du tiltræder 1. september 2018 og et 2 års forløb er klarlagt til dig. Du bliver oplært af erfarne medarbejdere og indgår i et team af kollegaer.
Sideløbende med de erfaringer du høster i jobbet, deltager du i en kursusrække, der sikrer dig et uddannelsesbevis som revisorassistent. Desuden påbegynder du HD-studiet og tilegner dig herigennem yderligere kompetencer.
Vor uddannelse er en 2 årig elevuddannelse, der ruster dig til at blive en af fremtidens talmagikere.
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår med gode benefits og vi har et jobtilbud til dig, når din trainee-uddannelse er veloverstået.


Taltest

Er du en ægte talmagiker, så test dine evner her: http://talmagiker.dk/trainee-uddannelsen/testdigselv/

Ansøgning

Hvis du vil have en rigtig god solid fremtid så kan du søge stillingen som elev her: http://sr.dk/jobansoegning/?jobtype=Trainee%20/%20Elev 

Kontakt
Kontaktperson
Charlotte Larsen
Tlf:
74 62 61 12
Adresse
Nørreport 3
6200 Aabenraa
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-01-2018
Udløber:
31-01-2018
Kviknummer:
LJA-53986380
Jobtype:
Elev/Lærling
Praktikant
Trainee
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.