5.200
5.200
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
OJ Electronics A/S

OJ Electronics A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 23-04-2018

Elektroniktekniker

ELEKTRONIKTEKNIKER TIL PRODUKTVEDLIGEHOLD
OJ Electronics søger en erfaren tekniker til Produktvedligehold, der er en enhed i vores produktionstekniske afdeling. Som tekniker i Produktvedligehold får du gode muligheder for at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer gennem både uddannelse og mange forskelligartede opgaver, der kan sikre, at din dagligdag bliver afvekslende og tilpas udfordrende. Vi er i dag 3 medarbejdere, der håndterer konstruktionsansvar og intern support i tæt samarbejde med udviklingsafdelingen, produktionen og markedsafdelingerne. Afdelingen gennemfører også mindre udviklingsopgaver på lancerede produkter ud fra kundeønsker med fokus på hardwareopgaver og i mindre grad software og mekanik.


Dine opgaver
Overvågning af kvalitetsniveau på lancerede produkter og håndtering af kvalitetssager på komponenter/produkter
Gennemførelse af konstruktionsændringer på lancerede produkter med fokus på kostbesparelse
Godkendelse af alternative komponenter
Teknisk dokumentation og specifcering af hardware og evt. software ændringer
Behandling af kvalitetsreklamationer i samarbejde med kolleger i bl.a. Repair afdelingen & markedsafdelingerne


Dine kompetencer
Du er en erfaren elektronikfagtekniker/elektroniktekniker eller elektronikteknolog med nogle års erfaring med hardware og evt. softwareudvikling. Du har et niveau i både dansk og engelsk, så du ubesværet kan læse teknisk dokumentation på begge sprog. Du er detaljeorienteret, og du arbejder struktureret og analytisk, samtidig med at du har blik for forbedringsmuligheder i vores processer. Har du kendskab til udarbejdelse af 8D rapporter er det en fordel, ligesom erfaring med powerelektronik, displays, printudlæg og mekanik tæller på plussiden.


Det får du
Du får et godt arbejdsmiljø, hvor imødekommenhed og samarbejde spiller en stor rolle. Du kommer gennem et grundigt og meget rost introduktionsprogram for nye medarbejdere, som klæder dig godt på til at tackle de faglige udfordringer. Vores mentorordning og personaleforening sikrer, at du også hurtigt lærer dine nye kolleger at kende.


Sådan søger du
Så mail din ansøgning til vores rekrutteringspartner Marianne Betzer på HR@oj.dk

Mærk din ansøgning "Tekniker".

Hvis du har spørgsmål, inden du mailer ansøgningen, så kontakt Head of Technical Operations, Claus Bak på telefon 20 11 75 45 eller Marianne Betzer på 42 52 23 00. Vi holder løbende samtaler og stopper annoncering, når den rigtige kandidat er fundet.

 

OJ Electronics er en førende international virksomhed med markedsledende produkter til elektrisk gulvvarme og elektroniske løsninger inden for varme og ventilation (HVAC). Vi eksporterer mere end 97% af vores produkter og beskæftiger over 160 medarbejdere i vores hovedkvarter i Sønderborg samt i datterselskaber og salgskontorer i England, USA og Polen.


Kontakt
Kontaktperson
Barbara Skovbo Lott
Tlf:
73 12 13 31
Adresse
Stenager 13B
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-04-2018
Udløber:
21-05-2018
Kviknummer:
LJA-59719487
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Bygge og anlæg,
Industri & Håndværk,
Ingeniør og naturvidenskab,
IT,
Kontor og administration,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
13-02-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.