4.799
4.799
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Damm Cellular Systems A/S

Damm Cellular Systems A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 20-02-2018

Elektronikingeniør/tekniker med lyst til PTA opgaver

Jobs

 

Brænder du for elektronik og for at skabe synlige resultater gennem forsat udvikling og forbedring af produktionsmetoder og teknologi? Har du erfaring med elektronik og mekanik og ønsker du at være med til at frembringe løsninger for den produktionsteknologi, der skal anvendes i fremtiden?

Så kan du meget vel være den person vi leder efter, da vi til vores produktionsafdeling søger en løsningsorienteret og erfaren specialist indenfor elektronik, der får ansvaret for at sikre en optimal integration imellem vores udviklingsafdeling og produktion. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at bistå udvikling med planlægning og praktisk udførelse af design, test og dokumentation af både produkter og processer, herunder indføre nye produkter, processer og udstyr i produktionen, definere produktionskrav overfor udviklingsafdelingen, udarbejde produktionsinstruktioner, dokumentere produktions- og testudstyr samt vedligeholdelse heraf.
 

Løsningsorienteret, kreativ og struktureret

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være Elektronikingeniør eller Elektroniktekniker og vi forventer at du bringer dine tekniske kompetencer i spil og sætter dit fingeraftryk på både produkter og processer og sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere frembringer løsninger helt i front. Du forstår elektronikken og teknikken og kan se sammenhænge i de problemer der opstår og være med til at drive kvalitetssikring igennem. Du har fra lignende stilling i en produktionsvirksomhed opnået erfaring med:

- Elektronikudvikling

- Mekanik

- Box build udvikling

- HF/RF

- Udvikling af testudstyr


Som person er du løsningsorienteret, kreativ, struktureret, tålmodig og fleksibel. Du udfordrer
gerne det eksisterende. Du trives i et til tider hektisk miljø, og mister ikke overblikket i en dagligdag med mange forstyrrelser, deadlines og uventede her-og-nu-opgaver. Du skal kunne arbejde på tværs af organisationen og så behersker du dansk og engelsk både i skrift og tale.

Vi tilbyder

Et spændende job med såvel faglige og personlige udfordringer samt gode muligheder for indflydelse i et uformelt arbejdsmiljø med kompente og motiverede kollegaer

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Produktionschef, Claus Jensen på cje@damm.dk

Ansøgning og CV sendes til jobs@damm.dk
 

Vi arbejder med at besætte jobbet hurtigst muligt. Derfor er der ingen

ansøgningsfrist.

Kontakt
Kontaktperson
Lone Hansen
Tlf:
74 42 35 00
Adresse
Møllegade 68
6400 Sønderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-02-2018
Udløber:
15-03-2018
Kviknummer:
LJA-56525161
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ingeniør og naturvidenskab
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.