5.509
5.509
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

Hydro Precision Tubing Tønder a.s.

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 29-06-2018

Elektriker

Vi søger to engagerede og kompetente elektrikere til håndtering af presseanlægget i vores afdeling på Hydrovej 6 i Tønder.

 
Som elektriker vil du få selvstændigt ansvar for ét af vore 3 ekstruderingsanlæg, som er nøglefunktionen i vores produktionslinje. Din primære opgave er at sikre, at vores omfangsrige produktionsapparat kører optimalt, herunder vedligeholdelse, fejlfinding, reparation, optimering og løbende servicering og systematisk problemløsning af maskiner og produktionsanlæg. Du deltager ligeledes i optimeringsprojekter og idriftsættelse af nye maskiner samt godkendelse af nyt udstyr og ændringer i programmer m.m. 

 
Som ny kollega bliver du en del af vores tekniker team bestående af 27 teknikere og 8 lærlinge. Du får en central rolle i organisationen og en bred faglig kontakt. Det er vigtigt at du trives med nye tiltag og forandringer, da vi er en organisation i konstant udvikling. Du vil modtage en grundig instruktion og støtte under og efter oplæringsperioden.

 
Vi søger en elektriker kollega til vores daghold med eftermiddagsvagt og weekendtilkald hver 6 uge samt en til vores nathold. 

DINE KVALIFIKATIONER
Du har en el-faglig baggrund og er fx uddannet industrielektriker, automatiktekniker, elektriker med speciale i styring/regulering eller lignende
Du har erfaring med vedligehold, fejlfinding, reparation, opstilling og indkøring af fuldautomatiske anlæg og systemer
Du har erfaring med pneumatik, hydraulik og PLC styring, herunder gerne erfaring med Lenze og Allen Bradley produkter 
Du har erfaring med elektronik, it og forebyggende vedligehold
Du har ordenssans, er fleksibel og serviceminded
Du er en holdspiller med gode samarbejdsevner og et opsøgende service mindset
Du er interesseret i videreudvikling i en international virksomhed

ANSØGNING
Ansøgning mrk. ”Elektriker” og CV samt evt. udtalelser sendes snarest muligt og senest den 19. august til personale@hydro.com

YDERLIGERE INFORMATIONER
Yderligere information om jobbet kan fås hos Vedligeholdschef Jørgen Fallesen på tlf. 40 16 02 05.

Læs mere på: www.hydro.com eller www.hydroextrusions.com


Hydro koncernen, der er verdens største producent af aluminiumsprofiler, er repræsenteret ved 35.000 medarbejdere i mere end 40 lande. Koncernens hovedsæde er i Oslo i Norge. Hydro Precision Tubing Tønder a.s udvikler, fremstiller og sælger rør, flerkammerprofiler samt kabler som er produceret i aluminium til automobilindustrien i Europa, USA og Fjernøsten. Vi er markedsførende leverandør af præcisionstrukne rør og kendt for at have fokus på sikkerhed, kvalitet, innovation og service. I Danmark er vi repræsenteret med 4 produktionssteder i Tønder Kommune. Vores danske hovedsæde ligger i Tønder og beskæftiger ca. 470 medarbejdere. 

Kontakt
Kontaktperson
Karin Søndergaard
Tlf:
74720304
Adresse
Hydrovej 6
6270 Tønder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-06-2018
Udløber:
27-07-2018
Kviknummer:
LJA-62846716
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.