4.915
4.915
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Automatic Syd

Automatic Syd

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 10-04-2019

El-tavlemontører

Vi søger flere dygtige medarbejdere, som vil være med til at opbygge / montere el-tavler og styringer til en masse spændende projekter, i bedste danske håndværksmæssige kvalitet.

Du er enten el-faglært (elektriker/industri-elektriker/automatik-fagtekniker), eller du har anden relevant baggrund / fingrene skruet rigtig på til at kunne udføre et stykke ordentligt montage-arbejde, - så skal vi nok sørge for at du får den rette oplæring i at producere el-tavler.

Som person er du åben og udadvendt med et godt humør, som samarbejder og fungerer godt i et team. Du skal også kunne arbejde systematisk / målrettet så opgaverne kan gennemføres til aftalt tid.

Vi kan tilbyde dig et spændende job med muligheder for personlig udvikling i en dynamisk virksomhed, hvor du får ca. 40 gode kollegaer i tavle-produktionen, hvor omgangstonen er frisk og uformel, og arbejdet foregår i et moderne, åbent og fleksibelt miljø.

Gagen forhandles individuelt, og vil modsvare dine kvalifikationer og de stillede krav.

Stillingen giver desuden mulighed for: Flex-tidsordning, pensionsordning, sundhedsforsikring samt en række spændende medarbejderaktiviteter, arrangementer og ture hen over året.

Tiltrædelse ønskes snarest, - vi ser frem til at modtage din ansøgning på mail til job@automatic-syd.dk mærket El-Tavlemontør.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte værkfører Britta Knudsen på 73 44 21 22

Kontakt
Kontaktperson
Britta Knudsen
Tlf:
73 44 21 22
Adresse
Smedevænget 4
6310 Broager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-04-2019
Udløber:
08-05-2019
Kviknummer:
LJA-72427177
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.