4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
JKS a/s

JKS a/s

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 07-11-2019

Er du vores nye servicemindede ildsjæl, som er en vigtig brik i samspillet mellem produktchefer, eksportmanagers og ikke mindst kunderne? Så hører vi meget gerne fra dig snarest.

 

 

Kohberg Bakery Group A/S er inde i en positiv udvikling med øget aktivitet, og til deres eksportteam søger vi derfor en skarp eksportassistent.

 

Om dig

Du har minimum et par års erfaring med eksportopgaver og kundebetjening. Du er en ildsjæl med et højt serviceniveau, som vil blive en vigtig brik i samspillet mellem produktcheferne, eksportmanagers og ikke mindst kunderne.

Du kommunikerer ubesværet både mundtlig og skriftligt på dansk, tysk og engelsk. Vi har forventninger om, at du har en stærk kommerciel baggrund, og samtidig motiveres du af et højt aktivitetsniveau.

Du er kendt for at arbejde systematisk og struktureret. Det falder dig naturligt med en hands on tilgang til opgaverne.

Dine kolleger oplever dig som en udadvendt og positiv kollega, der forstår vigtigheden af at arbejde som et team. Du er energisk og engageret og opsat på at se resultater af din indsats. Du forstår samtidig at prioritere dine indsatser.

 

Om jobbet

Som eksportassistent kommer du til at arbejde med en bred portefølje af opgaver. De spænder lige fra systemmæssige, talforbundne opgaver som bonus- og provisionsafregninger, vedligeholdelse og opdatering af diverse varedata, prislister, ordre, kundedata og kundeoversigter til de mere udadvendte opgaver.

I samarbejde med varesikring udfylder du produktskemaer til kunder og udarbejder præsentationer i PowerPoint på dansk, engelsk og tysk, hvor især tysk er et must. 

Det vil være en naturlig del af din hverdag at skulle koordinere mellem kunde, sælger og ordrekontor f.eks. mht. levering af vareprøver. Du vil deltage i eksportmøder og få ansvaret for at skrive referat under disse møder.

 

Til dine kvalifikationer hører derudover

  • Dansk
  • Tysk flydende i skrift og tale
  • Engelsk flydende i skrift og tale
  • Flair for IT og habil bruger af MS Office
  • Erfaring med M3 eller et lignende ERP-system

 

Hos Kohberg lever deres værdier

Du får mulighed for personlig og faglig udvikling hos Kohberg, hvor de grundlæggende værdier er Passion, Ansvarlighed, Nærværende, Teamorienterede og Forandringsparat.

Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke. Dit primære arbejdssted bliver Haderslev, men 1 2 dage om ugen i Bolderslev må påregnes.

 

Ansøgning

JKS er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning med CV samt relevante bilag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. + 45 61 63 07 76.

Kontakt
Kontaktperson
Thomas Schrøder Andersen
Tlf:
70150750
Adresse
Rødkløvervej 2
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-11-2019
Udløber:
05-12-2019
Kviknummer:
LJA-77255098
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Kontor og administration,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
02-01-2020
Sønderborg¤Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
23-12-2019
Svendborg¤Esbjerg¤Tønder¤Nordfyn, Fyn¤Syd- og Sønderjylland
Frist: 
18-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.