4.782
4.782
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce

JKS a/s

|
Fyn
|
Svendborg
|
Indrykket 20-11-2019 

Har du erfaring med opsøgende salgsarbejde og et godt kendskab til lokalområdet? Er du selvkørende og resultatskabende, og er du god til at skabe tillidsfulde relationer? Så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling som ejerrådgiver.

Som ejerrådgiver bliver du virksomhedens ansigt udadtil i lokalområdet. Du vil sikre fastholdelse og udvikling af DanCenters kundeportefølje, altid med fokus på at skabe værdi for kunderne. 

 

Om jobbet

Dine opgaver bliver at vedligeholde kontakten til eksisterende sommerhusejere samt nysalg til potentielle kunder med feriehuse på det attraktive Nordfyn. Du vil målbevidst arbejde på at udvikle DanCenters position på markedet, øge markedsandele samt skabe en sund og stærk forretning for både kunderne og DanCenter. 


Mere specifikt vil dine opgaver være:

 • Opsøgende salgsarbejde, herunder kontakt til sommerhusejere, ejendomsmæglere, byggefirmaer, grundejerforeninger og øvrige relevante samarbejdspartnere og kunder i lokalområdet
 • At udvikle kundeporteføljen gennem kundemøder samt telefonsalg
 • At rådgive og vejlede sommerhusejere omkring udlejning, ombygning og restaurering med henblik på optimering af feriehusudlejning og lejeindtægt, herunder prissætning, fotografering og katalogindretning 
 • At pleje og vedligeholde eksisterende kunderelationer gennem telefonisk kontakt, support samt kundebesøg
 • At profilere og markedsføre DanCenters feriehuse og afholde arrangementer med kunder og samarbejdspartnere
 • At sikre lønsomhed og resultater i dine aftaler samt deltage i den daglige drift af kontoret
   

Om dig 

Du har muligvis erfaring med opsøgende salgsarbejde. Brancheerfaring er ikke påkrævet. Du er god til at etablere kunderelationer, selvkørende og drevet af at skabe solide resultater - og du lader dig ikke slå ud af at blive afvist.

Som person er du åben, ansvarsbevidst, tillidsvækkende og troværdig med gode samarbejdsevner. Du har masser af energi og er vant til at arbejde i et højt tempo. Du kan lide et selvstændigt arbejde med både opsøgende salgsarbejde såvel som rådgivning og support af eksisterende kunder.


Derudover forventer vi, at du:

 • Har en salgsprofil og den personlige gennemslagskraft til at skabe salgssucces
 • Er menneskekender og god til at tale med forskellige typer af mennesker
 • Er god til at kommunikere og sætte dig ind i kundernes behov
 • Er erfaren bruger af Office-pakken
   

Om DanCenter 

Vi er en af de største formidlere af ferieboliger i Danmark og har udlejningsaftaler med ca. 10.000 ferieboligejere i alt. Vi er ejet af det indiske selskab Oyo.

Vi har to brands; DanCenter med udlejning af sommerhuse i Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland, og Danland med udlejning af ferielejligheder i feriecentre rundt omkring i Danmark. 

Vores hovedkontor ligger i København, men vi er også lokalt repræsenteret i mange danske feriebyer samt i Norge, Sverige og Tyskland. 

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.dancenter.dk.
 

Vi tilbyder

DanCenter tilbyder en stilling, hvor du har stor frihed til selv at planlægge din hverdag, dog må du forvente lørdagsarbejde i forårs- og efterårssæson i mindre omfang. Som ejerrådgiver vil du være på 30% af tiden på landevejen og 70% af tiden på lokalkontoret, alternativt dit eget hjemmekontor, hvis der ikke er et lokalkontor i nærheden. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst og vil indgå i et stærkt og kompetent team. Du får en god introduktion til sommerhusudlejningsbranchen, inden du sendes ud på egen hånd. Du må forvente kørsel i egen bil med betaling efter statens takster. Der stilles bærbar computer og telefon til rådighed.

 

Ansøgningsfrist

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for DanCenter, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til chefkonsulent Henriette Nørgaard på hen@jks.dk

Stillingsopslaget genpubliceres løbende på diverse medier. Dette er et udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at processen er startet forfra.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
20-11-2019
Udløber:
18-12-2019
Kviknummer:
LJA-77629602
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Rejser og turisme,
Salg & Kommunikation,
Service
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa¤Odense, Syd- og Sønderjylland¤Fyn
Frist: 
02-01-2020
Sønderborg¤Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
23-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.