6.828
6.828
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
HYDRO

HYDRO

|
Syd- og Sønderjylland
|
Tønder
|
Indrykket 24-08-2018

Driftsleder til Pakkeri og Forsendelse

JOBBET

Du vil få ansvaret for ledelse og drift af vores Pakkeri og Forsendelse. I området er der ca. 50 glade og motiverende medarbejdere og her arbejdes der alle ugens 7 dage. Din hverdag vil være varierende med opgaver som sikkerhed, drift, trivsel, forbedringer og optimeringer.

 

DIN BAGGRUND

Du har gode lederegenskaber og ledelseserfaring gerne fra en produktionsvirksomhed. Det vil være en fordel med en håndværksmæssig eller teknisk baggrund. Du behersker dansk i tale og skrift. Der kan være situationer, hvor det vil være en fordel, hvis du kan tale tysk og engelsk.

 

DIN PERSONLIGE PROFIL

Du er selvstændig, målrettet, robust, resultatorienteret og serviceminded. Du er åben og ærlig, du tør tage ansvar og initiativ og du har gode kommunikative evner. Du har et godt humør og du bevarer overblikket, også når det går stærkt. Du er ikke bange for at få beskidte fingre og kan tage fat, hvis der er behov.

 

Vi tilbyder

et spændende og til tider krævende job i en dynamisk organisation, hvor godt teamwork i afdelingen, men også på tværs af organisationen, er et must. Vi er en internationalt orienteret virksomhed med gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Vort arbejdsmiljø er i fokus, og du vil få en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.


Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Teknisk Direktør Mette Boye Sørensen på tlf. 7393 9355.


Ansøgning

 

Ansøgningen, mrk. Driftsleder, mailes til job.extrusion@hydro.com eller sendes til Hydro Extrusion Denmark A/S, Bygmestervej 7, 6270 Tønder.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Kontakt
Virksomhedsinformation
HYDRO
Bygmestervej 7
6270 Tønder
Tlf:
73939393
Praktisk information
Oprettet:
24-08-2018
Udløber:
21-09-2018
Kviknummer:
LJA-64808823
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse,
Transport og logistik
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.