4.896
4.896
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kohberg Bakery Group A/S

Kohberg Bakery Group A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 09-04-2018



Til Kohberg Bakery Group A/S i Bolderslev søger vi en dygtig og ambitiøs driftsleder til weekendholdet   

Til Kohberg Bakery Group A/S i Bolderslev søger vi en dygtig og ambitiøs driftsleder til weekendholdet et team med et stærkt og unikt sammenhold, der performer i fællesskab og leverer de bedste produkter hver weekend.  
 
Driftsleder til weekendhold  
I den her rolle får du virkelig indflydelse på Kohbergs produktion. Og jeg er sikker på, at du vil synes om at være en del af vores team, fortæller produktionschef Henrik W. Rasmussen.  
 
En alsidig hverdag i en topmoderne produktion  
Som driftsleder bliver du ansvarlig for at drive en effektiv produktion med et vedvarende fokus på arbejdsmiljø, kvalitet og løbende forbedringer. Med reference til produktionschefen får du ansvar for ledelse af teamet i produktionen samt for at sikre optimal drift/produktion fra bageri til pakkeri. Dine arbejdsopgaver er bl.a.:  
  • Være en aktiv og synlig leder af teamet herunder ansvarlig for afholdelse af tavlemøder  
  • Ansætte og udvikle medarbejderne. Udarbejde vagtplaner, følge op på sygefravær, effektivitet og kvalitet  
  • Deltage i projekter og udføre rapportering  
  • Forestå løbende forbedringer i de enkelte teams
  • Afholde personalesamtaler (ex. fraværs-, fastholdelses- og lønsamtaler)      
  • Sikre, at arbejdet udføres efter gældende regler, herunder sikkerhedsinstruktioner, love og overenskomster  
  • Samarbejde med dine driftslederkolleger på dag-, aften- og natskift om at sikre kontinuitet og prioritering af opgaver  

 

På weekendholdet arbejder du 2 gange 12 timer. Arbejdstidspunkt aftales med nærmeste leder.  

Gode rammer og forhold  

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Der er tale om en fuldtidsstilling på weekendhold. Løn og ansættelsesforhold forhandles efter kvalifikationer.  
 
Vi er et rigtig godt team med en god holdånd, og vi ved, at vi kun lykkes i fællesskab. Og så er der en stor faglig stolthed, fortæller Henrik.  
 
Er du uddannet bager eller tilsvarende?  

Der er flere indgange til stillingen, men det er et krav, at du er uddannet bager eller har en anden relevant fødevareuddannelse samt erfaring med fødevareproduktion, herunder FMCG samt linjeproduktion.  
  • Vi forventer, du har min. 5 års ledererfaring fra branchen.
  • Du er en moderne leder med personlig gennemslagskraft og gode samarbejdsevner   
  • Du formår at skabe resultater sammen med teamet  
  • Du har kendskab til Lean og ERP-systemer, og du er erfaren MS Office-bruger.
  • Du behersker dansk  
  • Du arbejder selvstændigt og produktivt for at nå de opsatte mål  
  • Du er handlekraftig, robust og samtidig åben og tillidsvækkende med en positiv tilgang til dagligdagen  
 
Er du interesseret?  
Send din ansøgning, dit CV og evt. andre relevante bilag via "søg jobbet"-knappen nedenfor, så vi har den senest fredag den 26. april 2018. Der afholdes løbende samtaler. Hvis du ønsker yderligere oplysninger om jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionschef Henrik W. Rasmussen på telefon: 71 75 28 23.  
 
Vi ser frem til at høre fra dig.  
 

Kontakt
Kontaktperson
Nanna P. Noe
Tlf:
73646400
Adresse
Kernesvinget
6392 Bolderslev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-04-2018
Udløber:
25-04-2018
Kviknummer:
LJA-58902009
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Hotel og restauration,
Industri & Håndværk,
Ledelse
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.