5.535
5.535
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vogelius Human Relations

Vogelius Human Relations

|
Indrykket 24-09-2017

Direktør - ejer
Har du lyst til at overtage rattet i en velkonsolideret internetbaseret virksomhed med stigende overskud, og har du evnerne til at videreudvikle et gennemprøvet koncept? Så er her en unik mulighed for at tage styringen, sætte retningen samt med en minimal indsats øge omsætningen og indtjeningen.

Virksomheden er en godt positioneret medievirksomhed med en fast kundeportefølje i Region Syddanmark. Behovet for virksomhedens produkter er meget stort og der er ganske få konkurrenter.

Virksomheden giver dig fundamentet for at overtage både den bestående forretning, som sikrer dig en fast indtægt, samt ikke mindst rigtig mange spændende profitable muligheder. Omsætningen har været stabil igennem de sidste mange år og det er bevist, at omsætningen kan øges kraftigt med en minimal indsats. Dækningsgraden ved yderligere indtjening er 100%.

Du har med rigtig godt fundament muligheden for, at arbejde videre på din egen vækststrategi.

Den løbende drift forudsætter ikke dybere IT kendskab, da IT systemet er etableret, gennemprøvet og 100% vedligeholdelsesfrit. Der er fuld support på IT systemet.

Bemærk den nuværende ejer udelukkende ønsker at afhænde virksomheden p.g.a. mange år i branchen, hvilket har ført til ønske om brancheskift.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til Søren Vogelius, Vogelius human relations, e-mail ssv@hr-vogelius.dk eller pr. mobil 30 52 58 80.

Kontakt
Kontaktperson
Søren Vogelius
Tlf:
30 52 58 80
Adresse
Kirkegårdsvej 47
6300 Gråsten
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2017
Udløber:
01-11-2017
Kviknummer:
LJA-49588987
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Human Resources,
IT,
Kontor og administration,
Ledelse,
Marketing,
Offentlig,
Organisation og forening,
Salg & Kommunikation,
Øvrige stillinger
Beliggenhed og ruter
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.