2.541
2.541
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 22-03-2019Datamatiker-praktikanter søges til 10 ugers praktik fra august 2019.

Har du lyst til at få en fod indenfor i en IT-afdeling i en af Danmarks største banker? Vil du være en del af et kompetent udviklerteam og afprøve dine teoretiske færdigheder i praksis?

Sydbank søger praktikanter til Intern Udvikling og Business Intelligence, som er to af vores store afdelinger. Hele IT-afdelingen tæller ca. 110 dygtige medarbejdere, der arbejder med forskellige fagområder indenfor IT. Som praktikant indgår du i et team og får mulighed for at anvende og afprøve dine teoretiske færdigheder og arbejde med reelle opgaver.

Sydbank har en af de største IT-afdelinger i det sønderjyske, og vi har derfor mange forskellige IT-jobs. Det giver et solidt og fagligt miljø, gode karrieremuligheder samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling. I IT-afdelingen udvikler og understøtter vi Sydbanks forretningskritiske systemer og applikationer, hvor stabilitet, kvalitet og performance er i højsædet.

I løbet af de 10 ugers praktik vil du få en hverdag fyldt med spændende udfordringer og reelle problemstillinger, der skal løses. Du kan forvente at stifte bekendtskab med nogle af disse opgaver og værktøjer:

 • Dialog med forretningen
 • User stories
 • Analyse og design
 • Programmering  fx i .NET primært C#
 • Tilpasninger og opsætning
 • SQL
 • DAX og kuber
 • Power BI
 • Test
 • Support
 • Dokumentation

Vi forventer, at du:

 • Læser til datamatiker og søger praktikophold i august 2019
 • Fagligt arbejder på et højt niveau og er kvalitetsbevidst
 • Er en teamplayer og god til at kommunikere
 • Er skarp, opmærksom og nysgerrig af natur
 • Arbejder effektivt, grundigt og struktureret

Efter praktikken kan der, efter gensidig aftale, være mulighed for at fortsætte med at arbejde med dit afgangsprojekt frem til januar 2020. Stillingen er en ulønnet praktikstilling.

Vil du vide mere ...

om praktikken og vores forventninger til dig, kan du kontakte IT-udviklingschef Claus Callesen på 74 37 46 48 eller afdelingschef Søren Wollesen på 74 37 46 49. Hvis du har spørgsmål til ansøgningsprocessen, kan du kontakte HR-partner Kristina Jørgensen på 74 37 25 31.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 15. maj 2019. Vi ser frem til at modtage din ansøgning, dit CV samt en udskrift af dine karakterer. Søg gerne hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4, 6200 Aabenraa, 25 km fra den dansk/tyske grænse. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en lang række special- og fællesfunktioner. Der arbejder ca. 800 medarbejdere i hovedsædet.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-03-2019
Udløber:
15-05-2019
Kviknummer:
LJA-71826940
Jobtype:
Praktikant
Studiejob
Arbejdsområde:
IT
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg¤Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
29-07-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-07-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-08-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
09-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-08-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
23-07-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.