4.971
4.971
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
JKS a/s

JKS a/s

|
Fyn
|
Odense
|
Indrykket 25-10-2019

 image


 

Har du en el-faglig baggrund og flair for programmering samt lysten til at servicere inden for energioptimering og bygningsautomation? Brænder du for at have direkte adgang til den nyeste teknologi og produkter på markedet, og vil du arbejde sammen med de dygtigste kollegaer i branchen? Ønsker du en selvstændig rolle i en professionel virksomhed med gode udviklingsmuligheder? Så er du den nye kollega, vi leder efter til SCHNEIDER ELECTRIC.

Gør en forskel for kunderne

Hos Digital Energy i Schneider Electric leverer vi innovative løsninger inden for effektiv energistyring. Vi er førende på markedet og arbejder passioneret med at skabe de bedste løsninger og yde verdensklasse service til vores kunder.

Som servicetekniker får du ansvar for at servicere og vedligeholde løsninger inden for bygningsautomatik, specielt CTS-anlæg. Du foretager kundespecifikke installationer af software og hardware, idriftsætter anlægget samt gennemfører udvidelser og ombygninger af anlæg.

Herudover vil du agere som betroet sparringspartner for vores kunder ift. at vejlede omkring energioptimering. Organisatorisk vil du være tilknyttet vores kontor i Odense, men du kører ud til kunden fra din bopæl.

Mange karriereveje og fokus på udvikling

Hos Schneider Electric vil vi have de bedste medarbejdere. Derfor går vi ikke på kompromis med uddannelse og udvikling, og vi arbejder målrettet og struktureret med uddannelsesplaner fra dag ét. Det betyder, at du hele tiden udvider din viden om vores produkter og kunder, samtidig med at der er fokus på din personlige udvikling.

Teknisk baggrund krydret med IT-kurser/uddannelse

  • Du er uddannet maskinmester, elektriker, automatiktekniker eller har anden erfaring inden for el, varme og ventilation
  • Du har mange års erfaring med CTS-anlæg
  • Du har solidt kendskab til IT pc, servere og netværk
  • Du kan tale og forstå engelsk
  • Du har et gyldigt kørekort

Som person er du serviceorienteret, besidder drive og engagement. Du arbejder selvstændigt og kan tilrettelægge din egen arbejdsdag, men du indgår også gerne i teams.

Du forstår at vedligeholde og skabe kunderelationer, herudover trives du i rollen som betroet sparringspartner og forstår hele værdikæden.
Samtidig gør din udadvendte personlighed, at du fører en god dialog med kollegaer og kunder.

Er du vores nye kollega?

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Schneider Electric, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Lenith på tlf. +45 3085 1307.

Læs mere om Schneider Electric, og mød nogle af deres medarbejdere på www.schneider-electric.dk


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
25-10-2019
Udløber:
22-11-2019
Kviknummer:
LJA-76799790
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Industri & Håndværk
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Middelfart, Fyn
Frist: 
17-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
13-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
05-12-2019
Middelfart, Fyn
Frist: 
04-12-2019
Vejen, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
02-12-2019
Vejle¤Kolding¤Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
22-11-2019
Odense, Fyn
Frist: 
21-11-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.