5.236
5.236
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Gem annonce
LINAK A/S

LINAK A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Sønderborg
|
Indrykket 15-10-2018LINAK søger en CRM udvikler/konsulent, der kan styrke vore tekniske kompetencer internt. Fokus vil umiddelbart være udvikling og optimering af plugins i C#, men da vi som udgangspunkt ønsker at dække behov i standardapplikationen (Dynamics 365 CRM onPrem), forventes tillige opgaver på konsulentniveau. Du bør derfor have interesse i- og forståelse for applikationen, samt et ønske om at arbejde med både customisering og konfiguration.

Du vil samarbejde med intern CRM konsulent, teknisk IT og forretningsansvarlige om at udvikle værdiskabende og pålidelige løsninger og sikre gnidningsfri drift og support - afhængig af dine tekniske kompetencer og løbende opgavepres vil der være sparring og udviklingsforløb med vores eksterne samarbejdspartner. Du vil endvidere indgå i integrationsforløb med relaterede applikationer herunder eksempelvis BI, SharePoint og ERP.

Positionen oprettes i afdelingen Application & Data som hører under IT - denne har applikationsansvar for CRM, BI og SharePoint.


Afhængig af din profil vil opgaverne forventeligt omfatte:

 • Deltagelse i CRM relaterede projekter
 • Customisering (C#, JS) af Microsoft Dynamics CRM (herunder xRM)
 • Konfiguration af Microsoft Dynamics CRM
 • Tekniske test og deployment af løsning
 • Sparring med CRM konsulent og forretningsejere
 • Support (2-3. level), samt bindeled til ekstern partner ved brug af service aftale
 • Dokumentation af løsninger
 • Holde sig opdateret om tekniske muligheder som kan skabe værdi for LINAK


Lidt om dig

Du har meget gerne erfaring med ovenstående teknologier og ansvarsområder, en IT-relateret uddannelse på minimum bachelor niveau og kan nikke genkendende til følgende egenskaber:

 • Analytisk og struktureret. Såvel i udviklings-, test-, og dokumentationsproces er det væsentligt at der arbejdes struktureret.
 • Forretningsforståelse. Det er en forudsætning at man forstår forretningens behov for at skabe optimale løsninger. Ligeså en fordel når man skal inspirere forretning om applikationens funktioner.
 • Gode samarbejdsevner. Dagligdag vil være en blanding af teknisk fordybelse og involvering I projekter med interessenter fra såvel IT, forretning og eksterne samarbejdspartnere.


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Thomas F B Damsgaard, Senior Manager, Application & Data, på tlf. 7315 1736.

Ansøgninger vurderes løbende og stillingen lukkes når den rette kandidat er fundet. (Eventuelle ansøgningsfrister er systemgenererede og ikke fastsat af LINAK).

LINAK A/S
Group Headquarters
Smedevænget 8,
Guderup, 6430 Nordborg

 

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Praktisk information
Oprettet:
15-10-2018
Udløber:
12-11-2019
Kviknummer:
LJA-66665128
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT,
Salg & Kommunikation
Beliggenhed og ruter
Gem annonce
Job fra denne arbejdsgiver
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
10-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
04-12-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
28-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
07-11-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-10-2019
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-08-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.