4.930
4.930
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 27-08-2019Er udenlandske værdipapirer noget for dig?

Sydbank er en markant aktør på værdipapirmarkedet og med aktiviteter i mere end 50 lande og markeder, løser vi mange spændende opgaver. Vi søger en dynamisk og ambitiøs kollega til Sydbanks Corporate Actions-afdeling. Vi er en del af Fonds & Udland, som varetager backoffice-opgaver for Markets, Kapitalforvaltning og Investeringsområdet.

Vi er flere gange blevet kåret som et af de bedste backoffices i Danmark. Det skal du være med til at fastholde i samarbejde med dels en række unge kolleger og dels meget erfarne kolleger.

Afdelingen har dagligt samarbejde internt med hele banken og eksternt med udenlandske depotbanker, Værdipapircentralen og andre danske banker.

Om Corporate Actions

Afdelingen beskæftiger 11 medarbejdere, der er specialiserede indenfor håndtering og opbevaring af værdipapirer. Den ledige stilling er i teamet for udenlandske corporate actions, der med dig vil have 6 medarbejdere. En stor del af arbejdet foregår i samarbejde med vores udenlandske depotbanker og er derfor på engelsk.

Afdelingen står for den daglige håndtering af corporate actions samt udbetaling af udbytter og renter i kundernes, investeringsforeningers og Sydbanks egne beholdninger af værdipapirer. Afdelingen deltager også i projektarbejde med fx udvikling af nyt fagsystem, forbedring af kommunikation med kunderne samt implementering af ny lovgivning. Og samtidig har vi fokus på, om vores processer kan gøres lettere og mere sikre.

Sydbank er kendt for sin høje kundetilfredshed, og vi arbejder fortsat på, at kunderne er tilfredse med vores håndtering af deres depoter. Du vil derfor sammen med dine kolleger også komme til at videreudvikle vores service overfor kunderne.

Vi søger en kollega, som:

  • har erfaring indenfor bankdrift. Men erfaring fra fx revision eller spedition kan også være relevant. Flair for tal bringer dig langt.
  • gerne vil arbejde i et team. Du er villig til at lære fra dine kolleger, men vil på sigt også selv tage ansvar og bidrage til at løfte vidensniveauet i afdelingen.
  • er fortrolig med brug af it og derfor har let ved at lære vores fagsystemer.
  • er positiv, hjælpsom og har et smittende godt humør.
  • viser initiativ og bidrager til at finde løsninger.
  • er systematisk og tænker logisk og analytisk.
  • har gode engelskkundskaber - både i tale og skrift.

Vi tilbyder et job ...

hvor vi tager udgangspunkt i dine erfaringer og bygger videre på dem. Hvis ikke du kender til corporate actions-området i forvejen, starter du med at håndtere de letteste events, og så opbygger vi sværhedsgrad og ansvar herfra. Du vil få en erfaren kollega tilknyttet dit læringsforløb.

Vil du vide mere ...

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Menné på 20 43 76 94 eller morten.menne@sydbank.dk.

Ansøgning

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 15. september. Vi glæder os til at høre fra dig og forventer at afholde samtaler den 18. og 20. september. Arbejdsstedet er Sydbanks hovedsæde på Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på Peberlyk 4 i Aabenraa. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en række af bankens special- og fællesfunktioner herunder Fonds & Udland, som Corporate Actions er en del af. Der er beskæftiget cirka 800 medarbejdere i hovedsædet i Aabenraa.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-08-2019
Udløber:
15-09-2019
Kviknummer:
LJA-75122360
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Transport og logistik,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
26-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-10-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
21-12-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
30-11-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
24-09-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.