4.972
4.972
 job i Region Syddanmark og Nordtyskland
Log ind ▼
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Sydbank A/S

Sydbank A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Aabenraa
|
Indrykket 03-12-2018Sydbank er ved at sætte fremtidens hold til Corporate Action-afdelingen. Corporate Action står for den daglige håndtering af udenlandske udbytter, renter og andre corporate actions i kundernes og Sydbanks egne beholdninger af værdipapirer. Og når det går godt for økonomien generelt, er der også travlt i Corporate Action.

Vi søger derfor en ny kollega, der er logisk tænkende, har flair for tal og som motiveres af at yde en god service til investeringskunderne.

Corporate Action beskæftiger 11 medarbejdere, som alle er højt specialiserede indenfor opbevaringen af værdipapirer. Corporate Action er en del af Fondsadministrationen, der beskæftiger i alt 21 medarbejdere og har aktiviteter i mere end 50 lande. En stor del af arbejdet foregår derfor på engelsk og i samarbejde med udenlandske banker.

Sydbank er kendt for sin høje kundetilfredshed, og vi arbejder fortsat på, at kunderne er tilfredse med vores håndtering af deres depoter. Du vil derfor sammen med dine kolleger også komme til at videreudvikle vores service over for kunderne. Derudover vil du komme til at arbejde på Sydbanks hovedkontor på Peberlyk 4, 6200 Aabenraa.

Vi søger en kollega, som:

  • Har erfaring inden for bankdrift, gerne fra corporate actions, men det er ikke et krav
  • Er positiv, hjælpsom og har et smittende godt humør
  • Vil arbejde i et team og er villig til at lære fra sine kolleger, men som også selv kan bidrage til at løfte vidensniveauet i afdelingen
  • Er fortrolig med brug af IT-systemer og derfor har let ved at lære at bruge vores fagsystemer
  • Viser initiativ og tager ansvar for egne opgaver
  • Kan finde løsninger og se muligheder frem for forhindringer
  • Er systematisk og analytisk
  • Er god til at samarbejde også under pres
  • Har gode engelskkundskaber både på tale og skrift

Vil du vide mere

om jobbet, dine muligheder og vores forventninger til dig, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Morten Menné på 20 43 76 94.

Ansøgningsfrist: 16. december 2018

Ansøg online hurtigst muligt og senest den 16. december 2018. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sydbanks hovedsæde ...

ligger på adressen Peberlyk 4 i Aabenraa. Udover at være hjemsted for direktionen rummer hovedsædet en række af bankens special- og fællesfunktioner herunder Fondsadministrationen. Der er beskæftiget ca. 800 medarbejdere på hovedsædet i Aabenraa.
Sydbanks værdigrundlag understreger, at banken som servicevirksomhed først og fremmest sigter efter at tilfredsstille kundernes behov for finansielle ydelser.

I Sydbank møder vi kunderne med udgangspunkt i holdningen 'Hvad kan vi gøre for dig', og vi handler efter værdisætningen: Dygtighed og relationer skaber værdi.

Vi tror på, at kombinationen af dygtige medarbejdere og gode relationer skaber værdi for kunderne - og dermed også for banken. Derfor er netop disse ord - dygtighed, relationer og værdi - kernen i Sydbanks værdigrundlag, også kaldet 'Den blå tråd'.
Sydbank mod 2016

Sydbank har i slutningen af 2013 taget beslutning om en række forretningsmæssige principper og målsætninger med henblik på at fastholde og styrke bankens position i sektoren frem imod 2016.

Kernen i dette er et målrettet fokus på segmenterne privat, erhverv og private banking, og målsætningen er således en skarp profil overfor både eksisterende og potentielle kunder.
Forretningsgrundlag

Med Den blå tråd - Sydbanks værdigrundlag - som holdningsmæssigt fundament driver banken forretning baseret på et solidt grundlag, der i korte træk lyder:

Sydbank vil fortsætte som en selvstændig bank på egne præmisser.

- Sydbank er en rådgivningsbank, der ønsker at fremstå som en kompetent og vær-diskabende bank.

- Sydbank ønsker et image, der afspejler, at banken behandler kunderne med respekt ud fra devisen 'sig det, som det er'.

- Sydbank tilstræber at lave forretninger med kunderne baseret på langvarige kunde-relationer.
Kontakt
Kontaktperson
Anne Wolter Uldbjerg
Tlf:
74372554
Adresse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-12-2018
Udløber:
31-12-2018
Kviknummer:
LJA-68510119
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans og bank,
Økonomi
Beliggenhed og ruter
Job fra denne arbejdsgiver
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
25-04-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
15-05-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
06-06-2019
Aabenraa, Syd- og Sønderjylland
Frist: 
01-05-2019
Få en jobagent

Opret en jobagent og lad jobbet komme til dig direkte i din mailbox.